The Alexandra Institute // Forretningsområder // Forretningsudvikling og evaluering

Forretningsudvikling og evaluering

Ikon for ekspertisen forretningsudvikling og evaluering

Ekspertise

Forretningsudvikling og evaluering
Selvom din virksomhed ikke arbejder med it, kan du skabe ny forretning ved at integrere it i dine produkter eller processer. Og bruger du allerede digitale løsninger som en del af din forretningsmodel, giver vi dig ny viden om, hvordan du kan bruge it som drivkraft for forretningsudvikling.

It som drivkraft for forretningsudvikling

Vi har spidskompetencer inden for den helhedsorienterede innovationsproces og kan levere støtte til hele eller dele af processen for både SMV'er og store virksomheder.

It-innovation er en kompliceret proces med et samspil mellem forretningsudvikling, brugere, kunder og tekniske discipliner. En sådan helhedsorienteret innovationsproces omfatter alt fra:
indledende idefaser → brugerstudier → konceptudvikling → prototyping → afprøvning → udvikling til evaluering og effektvurdering.

Vi har dyb  erfaring med at udvikle, implemenere og evaluere teknologi. Vi laver løbende evalueringen af resultater og læringspunkter i projekter, så den viden kan anvendes direkte undervejs i projekterne:
-    til at få øje på og måle uventede sideeffekter,
-    til at fremme forandringsledelse og forankring af ændringer, der er nødvendige for at realisere gevinsterne, 
-    til at dokumentere opnåede resultater og gevinster.

Kom i mål uden alle omvejene!

Vi tilbyder innovationsledelse, forretningsmodellering og evaluering, der sikrer de optimale rammer for en succesrig innovationsproces.

Kontakt
Chief Scientific Officer
Management og direktion
+45 22 15 77 99
Profilbillede af Martin Møller Se profil
.