The Alexandra Institute // Cases // THE|BOUNCER

THE|BOUNCER

Case

THE|BOUNCER

Interaktivt boldspil og træningssystem til Club La Santa

Systemet, der bruger bolde og rebounder-ramme motiverer og støtter sportsudøvere på en sjov og udfordrende måde med formålet at forbedre færdighed og reaktionstid med bold.

Club La Santa ønskede en interaktiv boldinstallation, som kunne være sjov for alle, men som især kunne hjælpe boldspillere til at forbedre deres færdigheder og reaktionstid og samtidig skabe en god træning.

THE|BOUNCER består af en computerstyret rebounder-ramme, der er i stand til at spore boldens placering. Brugeren logger ind i spillet og spiller mod det computerstyrede system, og topscore-placeringer vil blive vist på skærme i Club La Santa, så gæsterne kan holde øje med andres fremskridt. Alexandra Instituttet har bidraget til projektet med udvikling af platformen bag herunder webservice og nettracking. Derudover har vi også varetaget installationen af løsningen på Club La Santa.

Læs også

The Bouncer

THE|BOUNCER består af en rebounder-ramme - en såkaldt M–station Pro fra Munin Sport, der er blevet udvidet med et sensor-system, en projektor, en projektionsplade og computer-baseret interaktion. Med sensorsystemet kan man måle med 10 cms præcision, hvor bolden rammer, og hvor hårdt den rammer. Kombinationen af projektioner med digitale felter, der skal rammes, og den sensor-baserede sporing af, hvor bolden rammer nettet ,er udnyttet i 6 sjove træningsspil, der træner præcisionsskud, reaktionsevne og perifer opmærksomhed på en sjov og lærerig måde.

Bortset fra registrering af spillernavne på en tablet-enhed, betjenes THE|BOUNCER alene ved hjælp af bold-interaktion. Der vælges i menuer, der spilles og spillene anmeldes ved at ramme projicerede felter på nettet med bolden. Når brugeren er logget ind i spillet og spiller, registreres point for brugeren og disse vises på en gruppeturneringsliste og en topscoreliste på THE|BOUNCER, og denne kan også vises via en web-side på en vilkårlig web-browser.

Projektet er finansieret af den danske fond KrogagerFonden og udtænkt af Aarhus Universitets Institut for Datalogi. I spidsen for projektet står Professor Kaj Grønbæk, mens boldsporings-systemet er udviklet af Alexandra Instituttet.

Vi har specialiseret os i at integrere it og viden om brugeradfærd på en måde, så oplevelsesindustri, idræts- og uddannelsesområdet kan opnå bedre resultater og mere spændende oplevelser for sine brugere.

Projektet er finansieret af den danske fond KrogagerFonden og udtænkt af Aarhus Universitets Institut for Datalogi. I spidsen for projektet står Professor Kaj Grønbæk, mens boldsporings-systemet er udviklet af Alexandra Instituttet.

Vi har erfaringen og ekspertiserne
til at udvikle spændende og nytænkende produkter og leverer i samarbejde med dig både koncept, brugerinddragelse, hardware og software.

Kontakt
Head of Interactive Spaces Lab
Interactive Spaces Lab
+45 40 19 45 38
Se profil
.