The Alexandra Institute // Aktuelt // Nyheder // Nyheder 2019 // Alexandra Instituttet tilfører bestyrelsen to stærke kræfter

Alexandra Instituttet tilfører bestyrelsen to stærke kræfter

Artikel

29-04-2019

Alexandra Instituttet tilfører bestyrelsen to stærke kræfter

Alexandra Instituttets bestyrelse har fået to nye medlemmer. Det er henholdsvis Anne-Sofie Nielsen, Innovationsdirektør ved nemlig.com og Marianne K. Knudsen, Group Vice President ved Grundfos Global Water Utility Segment, der indtræder i bestyrelsen.

Med Anne-Sofie Nielsen får bestyrelsen et medlem med solid erfaring med digital og agil ledelse, samt anvendelsen af ny teknologi som intern og ekstern forandringsagent med brugeren i centrum.
 
Med Marianne Knudsen udbygger bestyrelsen sin erfaring med digital transformation og digitalisering af produktydelserne – noget hun har arbejdet med gennem en årrække i Grundfos. Alexandra Instituttets bestyrelsesformand Steen M. Lynenskjold, der er CCO hos Terma siger:

Jeg er rigtig glad for, at Anne-Sofie Nielsen og Marianne Knudsen har sagt ja til at indgå i bestyrelsen. Med base i København vil Anne-Sofie hjælpe med at styrke vores netværk og profil i hovedstadsområdet, ud over at hendes faglige erfaringer er yderst relevante for os. Marianne kommer med en kæmpe erfaring i at bruge digitalisering til at få en stor industrivirksomhed som Grundfos bragt ind i en næste fase. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Anne-Sofie og Marianne.

De to nye medlemmer indtræder i bestyrelsen mandag d. 29. april.
 
Yderligere info:
 
Anne-Sofie Nielsen, Chief Innovation Officer, nemlig.com
Anne-Sofie er uddannet civilingeniør fra DTU i 2005, med speciale i ”Safe & secure IT systems”. Hun har en baggrund fra Kofax/Kapow Software, inden hun i 2015 startede hos nemlig.com. Her har hun ansvaret for udvikling af website / app for nemlig.com, teknologievaluering samt tværgående innovations- og forretningsudviklingsprojekter. Hun har stor erfaring med digital og agil ledelse samt med anvendelsen af ny teknologi som intern og ekstern forandringsagent med brugeren i centrum.
LinkedIn

 
Marianne K. Knudsen (tv) og Anne-Sofie Nielsen (th).
 
Marianne K. Knudsen, Group Vice President, Grundfos Global Water Utility Segment
Marianne er uddannet på CBS i 2005. Hun startede sin karriere i konsulentbranchen – blandt andet hos PA Consulting Group – og har været med til at starte nye virksomheder op, inden hun i 2015 kom til Grundfos. Her har hun haft ansvaret for den digitale transformation og digitalisering af produktydelserne fra Grundfos, inden hun blev forfremmet til sit nuværende job med overordnet ansvar for et af de tre forretningssegmenter i Grundfos.
LinkedIn

Profilbillede af Ole Lehrmann Madsen
Alexandra-ambassadør
+45 20 15 44 51
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Ada bygningen, 2. etage lokale 224

Medlemmer af bestyrelsen

Alexandra Instituttets bestyrelse består herudover af:

Steen M. Lynenskold (formand)
Executive Vice President & Chief Commercial Officer,Terma

Bettina Egerland
Direktør, Conscius

Jørgen Lang
Direktør, Aarhus Universitets Forskningsfond

Kaj Grønbæk
Head of Department, Institut for Datalogi, Aarhus Universitet

Jakob Langdal Jensen
Principal Cloud Architect, Alexandra Instituttet

Morten Skov Jørgensen
Senior Cyber-Physical Specialist, Alexandra Instituttet

Lasse Steenbock Vestergaard
Specialist Smart Urban Designer, Alexandra Instituttet

.