The Alexandra Institute // Aktuelt // Nyheder // Nyheder 2016 // Vores interaktive gulv WizeFloor hitter i udlandet

Vores interaktive gulv WizeFloor hitter i udlandet

Artikel

28-01-2016

Vores interaktive gulv WizeFloor hitter i udlandet

I udlandet har de for alvor fået øje på vores interaktive gulv WizeFloor. Det har netop været på BETT 2016 – verdens førende event for digital læring – og blev valgt som én ud af 25 ting, man IKKE må gå glip af!

Nogle børn lærer bedre gennem bevægelse, mens andre lærer ved at sidde stille og læse en bog. Med et interaktivt gulv som WizeFloor kan børnene bruge deres krop og bevæge sig, mens de lærer. Det giver dem både motivation og uddannelse.

Sådan forklarer Kaspar Rosengreen, produktchef for WizeFloor og Principal Software Architect ved Alexandra Instituttet, i korte ord ideen bag WizeFloor, da News9 kiggede forbi standen på Bett 2016: News9: Transforming The Classroom: 'Wize Floor' Helps Students Learn

 


Populært gulv oversat til

Tysk
Lernen mit Bewegung – Neue Konzepte auf der Bildungsmesse BETT

Italiensk 
Apprendere muovendosi

Iransk
فناوری آموزشی «یادگیری در حال حرکت» برای کودکان استثننائی
www.sarkhat.com/news

Ukrainsk
Учение в развлечении
Інтерактивна гра: нова форма традиційного методу навчання

Spansk
WizeFloor, moverse aprendiendo y aprendiendo moviéndose

Se alle 25 udvalgte stande.

       
   
 

Fakta om WizeFloor

WizeFloor er en samlet software- og hardwareløsning, som kombinerer læring, leg og fysisk aktivitet. Fra en projektor i loftet projiceres forskellige læringsspil og andre aktiviteter ned på gulvet. Brugerne skal bruge kroppen som ”mus” oven på gulvfladen og samarbejde for at løse geometriopgaver, tallinjeopgaver, geografi-quizzer, ordpuslespil, eller sprænge ”vokal”-balloner i ballonspillet. Der er over 20 forskellige apps, og via en skabelon er det muligt at lave sine egne spil, som man kan dele i skyen. Der eksisterer allerede hundredvis af spil til WizeFloor inden for stort set alle fag. Siden pilotprojektet Vidensbrønden blev startet i 2006, er der sket meget. Projektet vandt en Red Dot Design Award i 2007 og er løbende blevet videreudviklet i tæt samarbejde med lærere, pædagoger og børn. I dag sælges WizeFloor i over 20 lande – fra Storbritannien til Saudi Arabien. Læs mere om WizeFloor på www.wizefloor.com.

Profilbillede af Kaspar Nielsen
Principal Software Architect
+45 61 79 05 81
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 2. etage lokale 233
.