Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Nyheder // Nyheder 2015 // Realtids 3D-grafik i mesterklasse giver en forsmag på sommerens golfbaner

Realtids 3D-grafik i mesterklasse giver en forsmag på sommerens golfbaner

Artikel

01-07-2015

Realtids 3D-grafik i mesterklasse giver en forsmag på sommerens golfbaner

Byder sommerferien på oplevelser ude imellem sandbunkere, lange fairways og tætklippede greens, er der mulighed for at få en forsmag på, hvordan de udfordrende baner ser ud, allerede inden du indløser greenfee’en og sætter golfjernene i sving.

Denne video er fra hul nummer 11 på Midtsjællands Golfbane og viser, hvordan banedata og realtids 3D-grafik kan visualisere golfbaner. Videoen er lavet af aarhusianske Sunday Studio, og er samtidig den visionære overligger for det igangværende samarbejde, som Alexandra Instituttets Computer Graphics Lab har med Ingenium Golf.

Ved hjælp af InnoBooster-ordningen får Ingenium Golf i øjeblikket hjælp til at løfte grafikken i deres digitale baneguides. Det er en del af deres samlede webplatform, der er designet til at gøre arbejdsdagen lettere i golfklubben.

Det var netop instituttets cutting edge-ekspertise inden for realtids visualisering og interaktion med store datamængder, uanset platform, der fik Ingenium Golf til at vælge Alexandra Instituttet - læs mere om samarbejdet her.

Avanceret interaktiv 3D-grafik er ikke kun oplagt at bruge til digitale baneguides.

Vindmøller, udbygning af motorvejsanlæg og data på lokalområder er andre oplagte kandidater, hvor det er oplagt at lave interaktiv 3D-grafik eller fotorealistiske visualiseringer. Så står du med et projekt og har brug for en partner, der har solid erfaring med 3D-grafik og store datamængder, så kontakt labchef Jesper Mosegaard fra Computer Graphics Lab på Alexandra Instituttet.

Kontakt
IT-byen Katrinebjerg

Åbogade 34

8200 Aarhus N
+45 70 27 70 12
.