Webinar: Anonymisering

Arrangement

02-09-2020

Webinar: Anonymisering

Webinar målrettet it-professionelle og dataansvarlige i organisationer.

Webinaret er en del af en temaserie med fokus på cybersikkerhed og er arrangeret af DI Digital, InfinIT og Alexandra Instituttet.

Anonymisering er langt fra et nyt begreb, men efter GDPR er trådt i kraft, er det for alvor blevet noget, mange virksomheder og offentlige institutioner skal forholde sig til.

Dog mangler der viden og kompetencer om emnet, og der bliver derfor implementeret mange ad hoc løsninger derude. Det står i skærende kontrast til det arbejde, der foregår med at forske i anonymisering og i udviklingen af nye metoder og værktøjer til anonymisering.

Til dette webinar vil Jonas Lindstrøm og Zaruhi Aslanyan gennemgå nogle af de metoder og værktøjer, der findes til anonymisering, og vil med udgangspunkt i konkrete cases give en guide til, hvordan man kan gribe det an, hvis man skal anonymisere data.

Målgruppe

Webinarets målgruppe er it-professionelle og dataansvarlige i organisationer.

Om webinarrækken

DI Digital og InfinIT udbyder en række webinarer om fremtidens cybersikkerhedsteknologier. Indholdet på webinarrækken er udviklet af Alexandra Instituttet under forsknings- og udviklingsprojektet Fremtidens Cybersikkehed, der er en anvendelsesbaseret resultatkontrakt finansieret af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte.

Temaerne for de enkelte webinarer er:
Dato:
02. september kl. 14:00 - 15:30 May, date to be confirmed
Sted:
Webinar
Pris:
Det er gratis at deltage
Arrangører:
  • DI Digital
  • InfinIT – innovationsnetværk for IT
  • Alexandra Instituttet
Profilbillede af Marie Rørdam Fenger
Senior Digital Innovation Specialist
+45 30 76 07 22
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage lokale 337
.