The Alexandra Institute // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2020 // Skal machine learning blive din game changer i 2020?

Skal machine learning blive din game changer i 2020?

Arrangement

05-02-2020

Skal machine learning blive din game changer i 2020?

Er du blandt de virksomheder, der overvejer, om machine learning er værktøjet, der skal fremtidssikre din forretning? Kom og nedbryd barriererne for machine learning og hør om de muligheder, der ligger heri på vores inspirationsmøde.

Evnen til hurtigt at kunne reagere optimalt på ændringer i marked, organisation eller produktion er et afgørende konkurrenceparameter.

Kunsten er at tage beslutninger, der bygger på det sikrest mulige grundlag – og de skal ofte tages hurtigt. Netop derfor står machine learning til at blive en afgørende teknologi for udviklingen af din fortsatte forretning.

Machine learning giver dig beslutningsunderstøttende viden, der er baseret på alle mulige data og erfaringer men præsenteret overskueligt på et øjeblik.

Bruger du et par timer med os, lover vi, at du er blevet klogere på mulighederne, når du går derfra – og har viden om, hvad der skal til for at tage de første skridt mod at implementere machine learning i din forretning. Vi vil også præsentere dig for vores masterclass, der starter til februar, hvor du får et skræddersyet forløb til netop din game changer.

På inspirationsmødet møder du følgende erfarne kræfter:

Anders Kofod-Petersen
Vicedirektør og professor i kunstig intelligens ved Alexandra Instituttet


Anders har siden 2008 arbejdet med anvendt forskning og udvikling med fokus på at skabe værdi gennem innovation. Han har arbejdet med de fleste aspekter af anvendelse af kunstig intelligens inden for nye innovative it-produkter og tjenester baseret på forskning og ny teknologi. Anders leder i dag aktiviteterne inden for kunstig intelligens ved Alexandra Instituttet i samarbejde med kunder og samarbejdspartnere.

Anders vil fortælle om, hvorfor man kan få forretning ud af machine learning, hvad man skal være opmærksom på eller kritisk over for, samt hvordan man kommer i gang her og nu.

Dorte-Lene Bacher
Chefkonsulent ved Quorum Consulting


Dorte-Lene Bacher har stået i spidsen for Banedanmarks arbejde med Advanced Analytics, herunder udviklingen og implementeringen af machine learning. Hun vil dele sine praktiske erfaring fra arbejdet med udvikling og introduktion af machine learning som et vigtigt datadrevet beslutningsstøtteværktøj i forbindelse med beslutninger om centrale forretningsmæssige forhold, samt om udfordringer undervejs og oplevet effekt.

Dorte-Lene vil komme ind på, hvordan machine learning-modellerne giver værdi for virksomheden, hvordan modellerne udvikler og påvirker de daglige arbejdsgange, og hvilke områder man som virksomhed skal være opmærksom på, hvis langsigtede gevinster af machine learning skal høstes.

MACHINE LEARNING MASTERCLASS

Hvis du allerede nu ved, at ML bliver et kritisk parameter for din virksomhed, anbefaler vi, at du deltager i vores Masterclass, der giver dig solid viden om potentialet i ML i forhold til egen virksomhed og bistår dig med at udvikle beslutningsgrundlag, Return of Investment og plan for eget ML-projekt.
 

Dato:
05. februar kl. 15:30 - 17:00 May, date to be confirmed
Sted:
Univate, Emil Holms Kanal 14, 2300 København S, lokale 25.0.28
Pris:
Det er gratis at deltage
Arrangører:

Alexandra Instituttet og Quorum Consulting

Senior Business Strategist
+45 93 50 89 17
Njalsgade 76, 2300 København S
.