Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2020 // Gør som Sign2Me og få midler til at kickstarte dit næste nyskabende udviklingsprojekt

Gør som Sign2Me og få midler til at kickstarte dit næste nyskabende udviklingsprojekt

Arrangement

27-02-2020

Gør som Sign2Me og få midler til at kickstarte dit næste nyskabende udviklingsprojekt

Innovationsfonden går på jagt efter SMV’er og giver med Innobooster tilskud på op til 5 mio. kr. Det er nemt at ansøge, og behandlingstiden er kun ca. en måned. På dette fyraftensmøde får du at vide, hvordan du styrker midlerne og minimerer risikoen til dit næste nyskabende digitale projekt.

Tilskud fra Innovationsfonden kan være med til at mindske din virksomheds risiko ved et projekt, I har på tegnebrættet. Det kan være et nyt produkt, en ny service eller en forbedring af en proces.

Med finansiering fra en Innobooster eller Grand Solution kan I få adgang til Alexandra Instituttets 100 specialisters knowhow inden for digitalisering.

Kig forbi og find ud af om en Innobooster med Alexandra Instituttet kan være en nemmere vej for dit næste udviklingsprojekt!

Program

15:30 Velkomst
15:35

Sign2Me: Eksperthjælp fik os hurtigt videre

Gabriel Andersen, Sign2Me

Arbejdsløsheden blandt døve er skyhøj. Kun 38% af de døve i den erhvervsaktive alder er i job. Det siger en rapport fra Ankestyrelsen og Det Centrale Handicapråd, der udkom i februar 2016. De døves største udfordring er kommunikation, og med kun 20 tolketimer stillet til rådighed om ugen er det svært at deltage i det uformelle fællesskab på arbejdspladsen. Sign2Me kan lette kommunikationen mellem døve og hørende. Hør om de tekniske udfordringer, der stod i vejen for produktets succes, og hvordan de blev nedbrudt i samarbejde med Alexandra Instituttets deep learning-eksperter.

16:00

Innovationsfonden: Her er mulighederne med Innobooster og Grand Solution

René Damkjer, chefkonsulent med mere end 600 Innobooster-ansøgninger i ryggen

Innovationsfonden har i 2020 i alt knap 2 mia. kroner til at understøtte forskning og innovation i virksomheder og universiteter. Innobooster har heraf 300 mio. kr., der kan finansiere innovation i SMV-virksomheder og start-ups. Innovationsfonden vil fortælle om mulighederne i de to programmer, hvilke krav der stilles til ansøgningerne, hvad vi lægger vægt på, og hvad der kan søges til.

16:30

Alexandra Instituttet: Få succes med Innobooster

Gert Læssøe Mikkelsen, Head of Security Lab, PhD

Med midler fra Innovationsfonden kommer I hurtigt i gang med at prøve jeres vision og idé af. Alexandra har kompetencer inden for stort set alt om digitalisering, og I får adgang til vores 100 specialister samlet under ét tag, der har den allernyeste viden inden for digitalisering og erfaring med Innobooster. Vi hjælper med at udvikle løsningen og kan være jeres strategiske R&D-samarbejdspartner både før, under og efter!

Dato:
27. februar kl. 15:30 - 17:00 May, date to be confirmed
Sted:
Mødelokale Ada-333, Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Pris:
Det er gratis at deltage
Arrangører:

Alexandra Instituttet og Innovationsfonden

Profilbillede af Marlene Thomsen
Marketing and Communications Manager
Kommunikation og Markedsføring
+45 27 28 48 01
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Nygaard bygningen, 3. etage lokale 305

Sådan kommer du i gang

Ved du allerede nu, at en Innobooster er svaret på dit nyskabende initiativ, så kontakt os i dag.

.