The Alexandra Institute // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2019 // Netværksmorgen: Servicetransformation

Netværksmorgen: Servicetransformation

Arrangement

06-02-2019

Netværksmorgen: Servicetransformation

Gør som de store – tænk service ind som en central del af din forretningsmodel og giv konkurrenterne baghjul. Eller byg din virksomhed op omkring at sætte service foran produkt og skab en unik position i markedet.

Kom og bliv klogere på, hvordan du kan arbejde med servicetransformation – det er GRATIS at deltage – og der er hjemmebagte boller til morgenkaffen!

For små og mellemstore virksomheder er der et kæmpe potentiale i at tilknytte services til produktet og udvikle nye servicebaserede forretningsmodeller. Det kan være udfordrende at udnytte potentialet – specielt, hvis virksomhedens udgangspunkt er en traditionel produktfokuseret tilgang.

Arbejdet med servicetransformation har et strategisk afsæt og er meget relevant, hvis der arbejdes med digitalisering og bæredygtig forretningsudvikling. Der vil være oplæg, og du vil selv få mulighed for at afprøve idéerne om servicetransformation på workshop-delen.

Tilmeld dig morgenmødet på ecoparks hjemmeside

 

Vi tager udgangspunkt i publikationen Servicetransformation – en guide til håndtering af servicetransformationsprocesser af Jørgen Rasmussen og Gunnar Kramp fra Alexandra Instituttet. Du kan med fordel downloade publikationen, før arrangementet eller rekvirere et trykt eksemplar ved at skrive til servicetransformation@serviceplatform.dk – den er GRATIS.

Program

07:30 Registrering og morgenmad
07:40 Velkomst og introduktion
07:45 Hør hvordan Trackunit har transformeret virksomheden fra at sælge produkter til at co-create services sammen med sine kunder
Søren Brogaard, CCO Trackunit A/S
08:30 Pause
08:40 Hvordan kan din virksomhed arbejde med Servicetransformation? Du introduceres kort til Service Level Matrix og får gennem en mini-workshop testet potentialet i din egen virksomhed 
Jørgen Rasmussen, Strategic Designer, Alexandra Instituttet A/S og Niels Lund, Four Squares ApS
09:50 Opsamling og fortsat god dag

 

Dato:
06. februar kl. 07:30 - 10:00 May, date to be confirmed
Sted:
ecopark, Bautavej 1A, 8210 Aarhus V
Pris:
Det er gratis at deltage. No-show: 300 kr.
Arrangører:

ecopark i samarbejde med Four Squares, Trackunit og Alexandra Instituttet

Strategic Designer
+ 45 25 17 71 15
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage lokale 335
.