Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2018 // Seminar: Energirigtig adfærd i kontorer og etageboliger

Seminar: Energirigtig adfærd i kontorer og etageboliger

Arrangement

05-11-2018

Seminar: Energirigtig adfærd i kontorer og etageboliger

Tag springet med Energispring – kom til seminar og få konkrete værktøjer til tiltag, der skaber mere energirigtig adfærd i kontorer og etageboliger.

Seminaret er relevant for bl.a. driftsledere, udlejere, bygningsejere og administratorer.

På dette seminar får du indsigt i, hvordan du kan hjælpe brugere og beboere med at spare på energien. Der er et stort potentiale for at spare energi igennem den rette energiadfærd, og på seminaret får du indblik i konkrete tiltag og virkemidler, du kan bruge som inspiration.

Keynote speakers er Mia Kruse Rasmussen, Senior Anthropologist, Alexandra Instituttet, og Maria Mattsson, Designer, Bro Kommunikation. De vil fortælle om, hvordan man kan skabe bedre energiadfærd gennem nudging.

Vi har også inviteret en række oplægsholdere, der hver medbringer en case, hvor det er lykkedes at skabe energiændrende adfærd. Mød bl.a. Irma, DR, Musikhuset Aarhus og Odense kommune

Du vil desuden få mulighed for at arbejde med en individuel handlingsplan og få sparring fra eksperter.

Læs mere og tilmeld dig seminaret på InfinITs hjemmeside.


ENERGISPRING – UDVIKLER FREMTIDENS BYGNINGER

I Energispring samarbejder ejendomsbranchen, Københavns Kommune og HOFOR om en ambitiøs indsats for at sænke energiforbruget i byens ejendomme.

Når parterne i Energispring sammen tager et ansvar, kan vi ikke blot skabe en bedre fremtid, men også tilbyde bedre ejendomme med både øget komfort og lavt energiforbrug. Det gavner både København, bundlinjen og sikrer, at parterne med deres grønne profil har en konkurrencefordel. Vi arbejder alle henimod, at København bliver CO2 neutral i 2025.

Samarbejdet i Energispring bygger på syv principper, der udviklet af partnerne. Du kan se alle syv principper i den aftale alle partnere har underskrevet da de blev en del af Energispring. Her kan du downloade partnerskabsaftalen.

På seminaret om energirigtig adfærd i ejendomme har vi fokus på to af principper for partnerskabet, som handler om: Vi hjælper beboere og lejere og Vi er ambassadører.

Energispring ledes af Teknik- og Miljøforvaltningen, HOFOR og Københavns Ejendomme og Indkøb. Partnerskabet blev etableret i juni 2016, som en del af Københavns Kommunes Klimaplan.

Fakta om Energispring
– 29 partnere
– 11 % af bygningsmassen i København
– Over 120 bygninger er med i den årlige benchmark
– Mål om 3 % energibesparelse om året.

Læs mere på energispring.kk.dk.

     
           
 
 
Dato:
05. november kl. 08:30 - 15:00 May, date to be confirmed
Sted:
Københavns Kommune, Teknik og Miljø, Njalsgade 13, 2300 København S
Pris:
Det er gratis at deltage
Arrangører:

Seminaret afholdes af Københavns Kommunes partnerskab Energispring i samarbejde med Alexandra Instituttet, InfinIT og Inno-SE.

Energispring bidrager til Københavns ambitiøse klimamål om at blive en CO2-neutral hovedstad i 2025.

Senior Research and Innovation Manager
+45 27 26 54 79
Njalsgade 76, 2300 København S
.