Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2018 // Kom med InfinIT til MyData-konference i Helsinki

Kom med InfinIT til MyData-konference i Helsinki

Arrangement

29-08-2018

Kom med InfinIT til MyData-konference i Helsinki

InfinIT arrangerer en dansk delegation til årets MyData-konference i Helsinki, og du kan deltage i konferencen med rabat. Alle er velkomne – det kræver ikke forhåndskendskab at deltage.

MyData-bevægelsen arbejder for at sikre, at vi som borgere får reel indsigt i og kontrol over, hvad vores persondata bliver brugt til, så der åbnes op for, at vores data kan bruges til at skabe værdi for enkeltpersoner og samfundet.

På konferencen deltager en blanding af virksomheder, offentlige organisationer, forskere og individer. 

I løbet af de 3 dage, konferencen varer, vil du have mulighed for at høre om, hvad der foregår rundt om i Europa og resten af verden omkring forskellige aspekter af personcentreret brug af data, ligesom der vil være workshops og diskussioner, som du kan deltage i.

Sådan får du din InfinIT rabatkode

Gå ind på InfinITs hjemmeside og giv os din interessetilkendegivelse. Du vil få tilsendt en rabatkode, som du skal bruge ved tilmelding til konferencen på mydata2018.org/registration.

Med rabatkoden får du 5% rabat samt middag onsdag aften i Helsinki med de andre danske deltagere. Bemærk venligst, at rejse og ophold er for egen regning.

Dato:
29. august kl. 08:00 til
31. august kl. 17:00
May, date to be confirmed
Sted:
Kulttuuritalo, Helsinki, Finland
Pris:
Du får 5% rabat gennem InfinIT. Bemærk venligst, at rejse og ophold er for egen regning.
Arrangører:

InfinIT – innovationsnetværk for IT

Kontakt
IT-byen Katrinebjerg

Åbogade 34

8200 Aarhus N
+45 70 27 70 12
.