Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2017 // Kom til indvielse af Snedkeriet i IT-byen Katrinebjerg

Kom til indvielse af Snedkeriet i IT-byen Katrinebjerg

Arrangement

21-04-2017

Kom til indvielse af Snedkeriet i IT-byen Katrinebjerg

Glæd dig til en uformel snak over en gratis fadøl med andre it-entusiaster og giv input til, hvordan du kan få glæde af stedet.

IT-byen Katrinebjerg har gennem 20 år været Danmarks mest dynamiske it-innovationsmiljø.

Med omkring 350 ansatte, 2500 studerende og 20.000 it-beskæftigede inden for en radius af 10 kilometer, skaber vi på Katrinebjerg innovation i krydsfeltet mellem forskning, innovation og erhverv.

Samtidig er det også en bydel med folkeskole, børnehaver, villaer, lejligheder og detailhandel. Men hvor godt kender vi hinanden på kryds og på tværs – og hvilke muligheder og potentialer ligger der i at mødes på nye måder? Aktørerne på Katrinebjerg og Innovation i Aarhus er gået sammen om at eksperimentere med, hvordan vi kan lokke medarbejdere, studerende, beboere med flere på Katrinebjerg ud i byrummet og ind i et tættere fællesskab.

Nu har vi fået nogle fælles lokaler i det gamle snedkeri, som skal være rammen for et åbent, kreativt og dynamisk bymiljø på Katrinbjerg – og vi inviterer dig til at komme med til første skridt på vejen.

Kig forbi på Katrinebjerg til det, nogle vil kalde et "klippe-snor-event" – andre vil kalde det en uformel, gratis fredagsøl.

Hør oplæg fra vores specialister inden for digital byfornyelse og virtual reality – mød Aarhus Kommunes innovationsprojekt Byens Udvikling og Vækst – og mød den gamle snedker og hans kat, der indtil for få uger siden huserede i de nyrenoverede lokaler.

Snedkerens farvel til Katrinebjerg markerer et endegyldigt farvel til en æra, hvor Katrinebjerg er gået fra at være et industri- og produktionsområde til i dag at være et campus for en række it-orienterede uddannelsesinstitutioner og virksomheder.

Læs mere på www.internetweekdenmark.com.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Dato:
21-04-2017 15:00 til 17:30 May, date to be confirmed
Sted:
Helsingforsgade 22, 8200 Aarhus N
Pris:
Det er gratis at deltage
Arrangører:

Aktørerne på Katrinebjerg og Innovation i Aarhus

Profilbillede af Marlene Thomsen
Marketing and Communications Manager
Kommunikation og Sekretariat
+45 27 28 48 01
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Nygaard bygningen, 3. etage lokale 305
.