FACTORYML

Gør det let at implementere maskinlæring i produktionen 

Vi har overført ML Ops til industrien, så I let, sikkert og effektivt kan implementere og vedligeholde jeres eksisterende maskinlæringsmodeller i jeres PLC-system og produktion.

FactoryML gør det let for jer selv at udvikle og evaluere maskinlærings-modeller med gængse værktøjer som Jupyter notebooks, Conda, m.fl. 

Ovenikøbet kan deployment, versionering, monitorering og evaluering af modellerne sågar automatiseres, hvis I ønsker det. 

Få let ved at bruge ML

FactoryML gør jeres ML-modeller kompatible med produktionslinjen og automatiserer bl.a. deployment, versionering og monitorering. 

Sparer jer for specialviden

FactoryML gør procesingeniører og data scientists i stand til at implementere maskinlæring, helt uden softwareudviklingsafdeling.

Skræddersyet til fremstilling

FactoryML forbinder maskinlærings-modeller direkte med maskiner og anlæg gennem bl.a. OPC UA og andre standardprotokoller.

”Vi har automatiseret softwareudviklingen” 

”Factory ML er en enabler-teknologi,” fortæller en af opfinderne bag FactoryML. ”Vi har bare fjernet et besværligt skridt, som kræver noget specialviden, fremstillingsvirksomhederne typisk ikke har.”

referencer

Lad dig inspirere af løsninger i brug

Supersoftware finder den bedste løsning

Dataopsamling, maskinlæring og kunstig intelligens er på alles læber. Men det er ikke lige nemt at implementere teknologierne for danske SMV'er.

Overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et

Overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et

Proces

Typisk ser processen sådan ud

I en afdækningsworkshop hos jer analyserer vi jeres machine learning og ser på, hvilke problematikker I ønsker at afklare og hvilke processer I ønsker at automatisere med machine learning.

På en opfølgende workshop kommer vi med bud på, hvordan vi kan etablere et miljø, der gør det muligt for jer at udvikle videre med vores software FactoryML.

Derefter integrerer vi FactoryML med jeres PLC-system eller produktionslinje og starter afprøvningsfasen, der typisk løber over nogle uger.

I en afsluttende evalueringsworkshop beslutter vi sammen, om der er behov for eventuelle justeringer, eller om vi kan betragte FactoryML som færdigimplementeret.

Formular indsendt!