Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Cybersikkerhed

NIZE equipment øger sin modstandsdygtighed overfor it-hændelser

Printervirksomheden NIZE equipment, der ligger i Odder, er meget afhængig af diverse it-systemer og ville derfor gerne sikre sig mod uønskede it-hændelser.

Vi har sammen med Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut og Teknologisk Institut hjulpet virksomheden med at løse denne udfordring, hvor hvert institut bidrog med højt specialiserede kompetencer inden for f.eks. cybersikkerhed, beredskabsplaner og overvågningskrav.

”En it-hændelse ville få store konsekvenser for virksomheden, og derfor var det vigtigt for os at være beredte. Det er en af grundene til, at vi gerne vil være med i Modstandsdygtig-projektet,” fortæller Mette Meyer Thuesen, der er Service Manager og IT Manager hos NIZE equipment.

Udover at sælge storformatprintere, cuttere og software til maskinerne har virksomheden stort fokus på service og træning af deres kunder. Og så har de været med i et Modstandsdygtig-virksomhedsforløb for at blive mere digitalt robuste.

”Yderst tilfredsstillende”
I forbindelse med virksomhedsforløbet har NIZE equipment fået lavet it-retningslinjer og beredskabsplaner, som sikrer dem mod cyberangreb og it-hændelser, beretter Mette Meyer Thuesen.

”Vi er helt klart mere beredte og på forkant i forhold til, hvad der kunne ske i fremtiden. Vi har nogle redskaber, vi kan tage frem, hvis der skulle ske noget, så det har været yderst tilfredsstillende.”

Projektet, der gør SMVerne modstandsdygtige
Modstandsdygtig har til formål at ruste danske SMV’er med internationale aktiviteter til nuværende og fremtidige kriser ved at øge virksomhedernes agilitet og robusthed.

Det sker gennem virksomhedsprojekter, hvor virksomhederne lærer at arbejde strategisk med deres modstandsdygtighed, så de bedre kan modstå nuværende og potentielle kriser som bæredygtighedskrav, forsyningssikkerhed, energikrise, råvaremangel eller lignende.

Projektet er støttet af Industriens Fond. Ud over Alexandra er partnerne i projektet Danish Technological Institute, FORCE Technology, DBI The Danish Institute of Fire and Security Technology, Danish Standard, Aarhus University – Institut for Forretningsudvikling og Teknologi og EDHEC Business School France.

Gratis sparring eller et virksomhedsforløb?
Er I interesserede i et gratis strategisk sparringsmøde eller et virksomhedsforløb? Så skriv til vores Senior Business Strategist Poul Skouboe på LinkedIn eller ring til vores Business Development Manager Jesper Rosleff på 20 85 90 20.

Del dette:

Formular indsendt!