Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Cybersikkerhed

Få en gratis risikoprofil og hjælp til at afdække jeres cybertrusler

Hvordan bliver I alarmeret, hvis en inaktiv konto pludselig bliver brugt? Verificerer I integritet og signatur af software, før I installerer det på jeres servere? Og hvis I har legacy-systemer, der ikke bliver opdateret, hvordan sikrer I dem så? Det er spørgsmål som disse, som vores sikkerhedseksperter vil stille jer, så I sammen kan identificere risici i jeres virksomhed.

Gratis online sparring og risikoprofilering

Takket være projektet Modstandsdygtig.dk kan vi lige nu give jer individuel sparring i et onlinemøde à 90-120 minutters varighed. Her informerer vi kort om projektets generelle formål; resten af tiden koncentrerer vi os om jeres digitale modstandsdygtighed.

Vi kommer hele vejen rundt og ser på, hvordan I undgår malware og datatab, hvordan I administrerer softwareopdateringer og uopmærksomme brugere, men også hvordan I sikrer jer overblik over og god håndtering af netværk, administrative rettigheder, inaktive brugerkonti, enheds- og applikationskontrol.

Til slut får I et radardiagram, der tydeliggør, hvor jeres største sårbarheder ligger, så I ved, hvor det bedst kan betale sig for jer at sætte ind.

Tag fat i Senior Security Architect Michael Rømer Bennike eller book en tid til individuel sparring.

 

Bliv guidet gennem anerkendt værktøj

Vores online-sparring er især relevant for software- og it-virksomheder, der allerede har lidt erfaring inden for risiko. Så kan vi nemlig hjælpe jer med at identificere, hvilke aspekter af jeres sikkerhed I får størst gavn af at bruge ressourcer på.

I sparringssamtalen trækker vi på virksomhedsguiden.dk’s risikovurderingsværktøj, men har udarbejdet vores egne uddybende spørgsmål, så vi kan hjælpes ad med at kvalificere sandsynlighed og risiko i en dialogbaseret tilgang.

Mange oplever, at det kan være svært at sætte en værdi på sandsynlighed og konsekvens, bl.a. fordi der tit er blinde vinkler, når det drejer sig om cybersikkerhed. Og det er de blinde vinkler, hackerne benytter sig af.

Få hjælp til de usynlige sårbarheder

I Modstandsdygtig.dk-projektet afdækker vi eksterne trusler, der kan have en signifikant betydning for jeres forretning – dvs. alt fra hackerangreb til et skib på tværs af Suez-kanalen. Da vores instituts spidskompetence er cybersikkerhed, fokuserer vi på, hvordan virksomheder kan skabe et værn mod digitale sikkerhedsrisici.

‘Modstandsdygtig’ betyder at være både robust og agil. Det afspejler projektets mission om at ruste små og mellemstore virksomheder til at kunne reagere hurtigt og kompetent på nye trusler og situationer.

Projektet er støttet af Industriens Fond og er et samarbejde mellem Alexandra Instituttet, Danish Technological Institute, FORCE Technology, DBI – The Danish Institute of Fire and Security Technology, Danish Standard, EDHEC Business School og Aarhus University Institut for Forretningsudvikling og Teknologi.


 

Også mulighed for forløb med 100 timers sparring

Efter deltagelse i det strategiske sparringsmøde har virksomheder mulighed for at søge om et individuelt rådgivningsforløb. Her går vi i dybden med at styrke virksomhedens cybersikkerhed og får lavet en mere omfattende handlingsplan, der balancerer ricisi og anbefalinger til konkrete operationelle indsatser.

Forløbet kan inkludere op til 100 timers rådgivning. I kan evt. høre hvad en tidligere deltager har sagt om forløbet her – klik på NIZE Equipment.

Læs mere om Modstandsdygtig-projektet her

Del dette:

Formular indsendt!