Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Sammen skaber vi fremtidens digitale Danmark

Som Danmarks eneste Godkendte Teknologiske Service-institut med speciale i it bringer vi jer foran digitalt med uvildig rådgivning og skræddersyede digitale løsninger.

Vores rådgivning og softwareudvikling er baseret på forskning og brugerinddragelse, så den er både nyskabende og fremtidssikret.

3 grunde til at vores kunder vælger at digitalisere med os

#1

De vil effektivisere og spare penge ved at digitalisere.

#2

De vil forbedre deres produkter og services med digitale greb.

#3

De får adgang til et højt fagligt niveau, som de ikke finder andre steder.

Rådgivning og udvikling

Vi er sat i verden for at hjælpe jer foran digitalt. Både, når I skal træffe svære teknologivalg, og når I har brug for en løsning udviklet præcist til jeres behov. 

Testfaciliteter

Prøv jeres ideer, jeres digitale set-up og de nyeste teknologier af. Vi hjælper jer med strukturerede tests og afdækker potentialet af nye teknologier for jer.

Forskning og innovation

Få adgang til den nyeste viden og teknologi gennem et F&I-projekt med vores specialister. Vi udvikler og tester ny teknologi langt før andre konsulenter, fordi vi også forsker.

Vores dybe kompetencer
får teknologien til at spille

Vi er jeres garanti for, at teknologi, brugere og forretning spiller sammen. For vi tænker altid alle tre ind i jeres it-løsninger. Vi hjælper jer med at involvere brugerne – det giver højere kvalitet og sparer tid og penge.

Vores R&D-aktiviteter giver os forskningsfaglig dybde og erfaring, så vi kan rådgive jer omkring digitale teknologier og services. I får adgang til vores viden om teknologier og metoder, der er foran markedet. Fordi vi allerede har udviklet og testet kode og komponenter, sparer I udviklingstimer.

Sammen rykker vi grænsen for, hvad der er teknologisk muligt. Og vi holder løsningerne på den rigtige side af, hvad der er etisk ansvarligt og sikkerhedsmæssigt i top.

Teknologi

Når vi udvikler, rådgiver og problemløser, er det altid ud fra disse tre grundsøjler.

Brugere

Når vi udvikler, rådgiver og problemløser, er det altid ud fra disse tre grundsøjler.

Forretning

Når vi udvikler, rådgiver og problemløser, er det altid ud fra disse tre grundsøjler.

Book et indledende møde

Vi er sat i verden for at få den nyeste it-forskning ud i de danske virksomheder,  så den omsættes til vækst.

Vores produkt er den viden, vi har genereret gennem virksomhedssamarbejde og internationale it-forskningsprojekter siden 1999.

Brug vores erfaring og viden til at udvikle den rigtige løsning og kom #forandigitalt.

Vi kan ikke sige det bedre

Vores kunder siger det bedst

Bliv klogere

Gå ikke glip af teknologiens fremskridt

Få vores guldkorn direkte i din indbakke eller feed

"Det rigtige teknologiske valg kan give jer store forretningsmæssige gevinster

“Danske virksomheder skal have de bedste forudsætninger for at vækste deres forretning, og vi tror på, at digitalisering er den absolut største driver.

Digital transformation kan betyde store forretningsmæssige gevinster for jeres organisation. Både økonomisk, organisatorisk og bæredygtigt.

Hos os får I hjælp til at digitalisere. Det kan være automatisering af processer, nye måder at bruge data på eller hjælp til at udvikle innovative, it-baserede produkter og services, der er afgørende for dansk vækst og velfærd.”

Niels Husted Kjær
Chief Executive Officer

Formular indsendt!