5. december 2023

Lær at strukturere din virksomheds it-sikkerhed

På denne endags-workshop lærer du at arbejde med it-sikkerhed på strategisk niveau og at udvikle en strategi for din organisation eller virksomhed. Du får viden og værktøjer til at igangsætte en struktureret og praktisk tilgang til it-sikkerhed.

Som forberedelse bedes du deltage i FE's webinar den 28. november om den aktuelle cybertrussel.

Om workshoppen

Kom i mål med en skræddersyet it-strategi

Denne en-dags workshop lærer dig at arbejde med it-sikkerhed på strategisk niveau og at udvikle en strategi for din organisation eller virksomhed. I løbet af workshoppen får du viden og værktøjer til at igangsætte en struktureret og praktisk tilgang til it-sikkerhed.

På workshoppen lærer du specifikt, hvordan du udfører risikovurderinger, designer sikre processer og udvikler it-sikkerhedspolitikker, der er skræddersyet til din organisations behov.

Workshoppen inkluderer desuden håndteringen af kritiske elementer og aktiviteter til forbedring af it-sikkerhedsforanstaltninger.

Derudover får du et overblik over de forskellige standarder, der er relevante for IT-sikkerhed, herunder ISO 27001, IEC 62443 og D-certificering. Dette giver dig mulighed for at udforske muligheder for implementering af best practice og de standarder, der kan påvirke din organisations forretning og målsætninger.

Webinar med FE

Forberedelse til workshoppen

Som forberedelse til denne workshop bedes du deltage i webinaret ‘Cybertruslen mod Danmark’ lige nu. Webinaret giver en god introduktion til den aktuelle trussel og er vigtig basisviden for at kunne deltage i workshoppen.

Webinaret afholdes den 28. november fra kl. 10:00 – 11:00. 
Vært for webinaret er Forsvarets Efterretningstjeneste.

Målgruppe

Hvem kan deltage?

Workshoppen er primært rettet mod små og mellemstore virksomheder, iværksættere samt offentlige organisationer. 

Udbytte

Det får du med hjem

  • Du vil efter workshoppen kunne arbejde med strategiske indsatser indenfor it-sikkerhed og udvikle en bred strategi for at beskytte din virksomhed mod potentielle trusler.
  • Du vil lære at foretage risikovurderinger og udvikle skræddersyede processer og it-sikkerhedspolitikker for at sikre en struktureret og praktisk tilgang til it-sikkerhed.
  • Du vil få et overblik over de forskellige standarder, såsom ISO 27001, IEC 62443 og D-certificering, som kan bruges til at danne grundlag for at implementere best practice og sikre, at virksomheden holder sig ajour med sektorens udvikling.

Hvad er TechCircle

  • TechCircle er Midtjyllands digitale innovationshub. Hub’en skal sætte skub i udvikling og implementering af konkurrencedygtige, grønne og innovative digitale løsninger til gavn for små og mellemstore virksomheder og borgere.

  • TechCircle er et partnerskab mellem Erhvervshus Midtjylland, Aarhus Universitet og Aarhus Kommune. Derudover indgår Alexandra Instituttet A/S, Clean, DigitalLead, Food & Bio Cluster Denmark, Force Technology, Foreningen MADE og We Build Denmark som partnere i projektgruppen.

  • TechCircle eksisterer med tilskud fra EU’s Digital Europe Programme og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Kontakt

Underviser

Michael Rømer Bennike
Senior Security Architect
Security Lab
Alexandra Instituttet

michael.bennike@alexandra.dk

Andre arrangementer

Måske kunne disse arrangementer også have din interesse:

Formular indsendt!