Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Udviklingsforløb

Bliv klædt på til at skabe forretning med IoT-sikkerhed

På dette udviklingsforløb i IoT-sikkerhed bliver I trænet i at anvende de nyeste sikkerhedsværktøjer i jeres egen virksomhed, herunder risikovurdering, trusselsmodellering og standarder. Forløbet klæder jer på til at arbejde strategisk med IoT-sikkerhed.

Bliv opkvalificeret

IoT-sikkerhed i praksis

I projektet CyPro samarbejder vi med Industriens Fond om at øge IoT-sikkerheden i danske produktionsvirksomheder. 

Det sker gennem en række målrettede udviklingsforløb, hvor vi opkvalificerer og modner jeres virksomhed forretningsmæssigt, organisatorisk og teknisk, så I kan udnytte mulighederne med sikre IoT-løsninger.

I bidrager med jeres udfordring og tid – vi bidrager med eksperter, der stiller deres viden gratis til rådighed for jer. 

Læs mere om, hvordan I kommer med på et gratis udviklingsforløb på cybersikker.alexandra.dk.

Målgruppe

Hvem kan deltage i et udviklingsforløb?

  • Udviklingsforløbene er målrettet produktionsvirksomheder.
  • I er enten aftagere af opkoblede fysiske industriprodukter – eller fremstiller dem.
  • For at lykkes med IoT-sikkerhed har I brug for både faglig ekspertise og forankring i hele organisationen. Derfor skal I tilmelde to personer, hhv. en tekniker og en fra ledelsen.

Udbytte

Det får I ud af at deltage i et udviklingsforløb

Formålet med forløbet er at opkvalificere jer til at arbejde strategisk med IoT-sikkerhed.

  • Hjælp til afdækning af sikkerhedsniveauet i jeres produktionsapparat og viden om, hvordan I holder hackerne ude.
  • Viden om sikkerhedsstandarder og -certificeringer, der gør det nemmere for jer at opnå det rette cybersikkerhedsniveau.
  • Viden om hvordan cybersikkerhed kan påvirke forretningen – både udfordringer og gevinster – og hvordan I kan udnytte cybersikkerhed som konkurrenceparameter.
  • Mulighed for videndeling med ligesindede inden for produktionsindustrien og for at deltage i netværk efter interesse/behov.

Om CyPro

I projektet Cybersikker Produktion i Danmark (CyPRo) arbejder vi for at styrke danske produktionsvirksomheders konkurrenceevne. Det sker gennem målrettede forløb, hvor vi opkvalificerer og modner virksomhederne forretningsmæssigt, organisatorisk og teknisk, så de kan udnytte mulighederne med sikre IoT-løsninger.

CyPro er et samarbejde mellem Alexandra Instituttet, FORCE Technology, DAMRC, Ugla Insights og Aarhus Universitet Herning, Institut for Forretningsudvikling. 

Projektet er støttet af Industriens Fond med 13 mio. kr. i perioden 2022–2026. Læs mere om CyPro på cybersikker.alexandra.dk.

kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Frederik

Frederik Mølgaard Thayssen

Principal Project Manager
+45 20 55 32 78
frederik.thayssen@alexandra.dk
Åbogade 34, 8200 Aarhus N

Andre arrangementer

Måske kunne disse arrangementer også have din interesse:

Arrangement

MatchPoints-konferencen 2024

18.–19. APRIL 2024 · AARHUS
På MatchPoints-konferencen får du nyeste viden om cybersikkerhed. Kom med til en uformel ‘Meet the Expert Lunch’, og få gode råd om cybersikkerhed af vores Senior Security Anthropologist Laura Lynggaard Nielsen og Principal Security Architect Michael Stausholm.

Læs mere »
Arrangement

Temadag om arbejdsmiljø 2024

22. APRIL 2024 · AARHUS
På temadagen kan du deltage i en workshop med Distinguished Organisation Analyst Eva Bjerrum og få viden om de nyeste trends inden for aktivitetsbaseret indretning og distancearbejde.

Læs mere »

Formular indsendt!