5. december 2023 · netværksmøde

Samarbejde, innovation og skalering af grønne løsninger i det danske IoT-økosystem

Er du interesseret i at forme fremtidens intelligente byer? Så bør du deltage i vores kommende netværksmøde, hvor både offentlige og private sektorer samles for at udforske det danske IoT-landskab. Sammen vil vi afdække nøgleelementerne i Smart City og IoT-økosystemet, og hvordan denne viden kan bruges til at opskalere løsninger og accelerere den grønne omstilling.

Om netværksmødet

Vær med til at forme fremtidens intelligente byer

Hvor finder trafikdata og bygningsdata anvendelse, og hvilke indgange til det offentlige marked kan virksomhederne bruge? 

Byer er dybt afhængige af private aktører som f.eks. teknologileverandører for at kunne udvikle smarte og bæredygtige løsninger, der kan imødekomme det stigende pres på byerne.

IoT, AI m.m. har potentialet til at spille en afgørende rolle i den grønne omstilling af byerne. Gennem kortlægning af økosystemet kan man finde ud af, hvordan teknologier såsom IoT kan bruges til at skabe mere bæredygtige og effektive løsninger inden for områder såsom energi, transport, driftsoptimering og klimatilpasning.

Ved at fokusere på samarbejde, innovation og skalering åbnes døren til innovative løsninger, der kan bidrage til at accelerere den grønne omstilling, frigøre varme hænder og forbedre de kommunale services rettet mod borgere og virksomheder.

Det kræver imidlertid kendskab til Smart City og IoT-aktørerne i markedet og en forståelse af, hvordan de grønne initiativer kan skaleres. 

Målgruppe

Derfor skal du deltage

Vi inviterer leverandører og kommuner til en fælles dag med fokus på, hvordan teknologi og data kan bidrage til den grønne omstilling med fokus på trafik- og bygningsdata.

På netværksmødet vil vi dykke ned i det danske økosystem for IoT-aktører set ud fra to perspektiver:

  • Kommunalt perspektiv: Hvor kan kommunerne finde nye teknologileverandører og afprøve de innovative løsninger?
  • Virksomhedernes perspektiv: Hvor kan virksomhederne finde nye indgange til det offentlige marked og forstå de kommunale behov?

Programmet starter kl. 10:00 og fortsætter frem til kl. 15.00, men vi åbner dørene kl. 9.30 og byder på kaffe og croissanter.

Arrangører

Arrangementet er et fælles netværksmøde med KLs IoT-netværk og Nordic IoT Centres/We Build Denmarks ‘Netværk for smarte byer, bygninger og infrastruktur’ IoT netværk.

Læs mere om Nordic IoT Centre

kontakt

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:

Alexandre Alapetite
Principal Software Solutions Architect
alexandre.alapetite@alexandra.dk

Alexandra Instituttet

Andre arrangementer

Måske kunne disse arrangementer også have din interesse:

Arrangement

Lær at strukturere din virksomheds it-sikkerhed

5. DECEMBER 2023
På workshoppen den 5. december lærer du at arbejde med it-sikkerhed på strategisk niveau og at udvikle en strategi for din organisation eller virksomhed. Som forberedelse bedes du deltage i FE’s webinar den 28. november om den aktuelle cybertrussel.

Læs mere »

Formular indsendt!