11. oktober 2023

Hvordan taler vi med kunderne om sikkerhed?

Workshop for udviklingshuse: Hvordan får I den bedste dialog med jeres kunder, når det handler om cybersikkerhed? Kom med dine gode idéer på denne workshop, hvor vi samler input til udviklingen af nye dialogværktøjer.

”Kunderne forstår sig ikke på sikkerhed. De vil bare gerne have en sikker løsning. Men når de ser prisen, skal det pludselig ikke være så sikkert alligevel.” 

Om workshoppen

Kom med dine idéer til dialogværktøj

Det kan være udfordrende for udviklingshuse at tale med deres kunder om sikkerhed i digitale løsninger. Ofte efterspørger kunderne blot en sikker løsning men ved ikke, hvad det egentlig indebærer, og samtalen kan nemt strande, når det kommer til økonomi.

I projektet Security by Design in Digital Denmark (Sb3D) ønsker vi at udvikle værktøjer, som kan understøtte dialogen mellem udviklingshuse og deres kunder – især de kunder, der er mindre modne rent sikkerhedsmæssigt.

Værktøjerne skal bidrage til:

  • at I kan gøre det tydeligt for jeres kunder, hvad deres til- og fravalg betyder for sikkerheden,
  • at I og jeres kunder får en fælles forståelse af, hvad der er det rette sikkerhedsniveau for deres løsning.

På denne idéudviklingsworkshop vil du sammen med deltagere fra andre udviklingshuse blive faciliteret igennem en diskussion om nuværende udfordringer og potentielle løsninger ift. at løfte dialogen med kunder om cybersikkerhed.

Målgruppe

Derfor skal du deltage

Målgruppen for workshoppen er softwareudviklingshuse, dvs. virksomheder, som ikke har deres egne produkter, men som arbejder med at udvikle softwareprodukter for andre.

Udbytte

Det får du med hjem

Ved at deltage i workshoppen får du:

  • Mulighed for at idé- og erfaringsudveksle med fagfæller, der står i samme situation som dig.
  • Mulighed for at sætte præg på de værktøjer, der udvikles på baggrund af workshoppen, og som vil være frit tilgængelige for jer og andre virksomheder, når de er færdigudviklede.

Som tak for jeres bidrag til udviklingen vil vi sætte jeres virksomhed på som medafsender af værktøjerne, hvis I ønsker det.

kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Laura

Laura Lynggaard Nielsen

Senior Anthropologist
laura.nielsen@alexandra.dk
Åbogade 34, 8200 Aarhus N

Andre arrangementer

Måske kunne disse arrangementer også have din interesse:

Arrangement

Webinarrække om data spaces

NÆSTE: 28. SEPTEMBER 2023
På denne webinarrække inviterer vi virksomheder og organisationer til dialog om, hvordan Danmark bedst kan sikre sig indflydelse og skabe nye muligheder inden for data spaces. Der vil være særligt fokus på energisektoren.

Læs mere »

Formular indsendt!