fast-track innovation

Sammen forvandler vi din idé til en færdig it-løsning

Har du afsøgt markedet for standard digitale teknologier og fundet frem til, at du mangler kompetent sparring for at komme fra ide til en færdig it-løsning?

Ønsker du uvildig rådgivning og softwareudvikling, der bruger de nyeste forskningsresultater og muligheder for interaktion?

Så er vi den rette samarbejdspartner!

Fra idé til løsning

Sådan afprøver vi din idé

Vi kigger på, hvilke teknologier, der er det bedste match for jer og jeres idé.

 Vi udvikler hurtigt en prototype med jer for at se, om idéen virker i praksis

Sammen bygger og implementerer vi den endelige løsning

Hvad mangler I for at lykkes med teknologiudviklingen?

Hos os køber I ikke en standard eller en lettere tilpasset standard. I køber en velafprøvet og stensikker metode og softwareudvikling, der sikrer, at jeres behov hele vejen er styrende for jeres færdige digitale løsning. En komplet løsning der baserer sig på den nyeste teknologi og forskningsresultater.

Vores specialister bruger halvdelen af deres tid på udviklingsprojekter, så I kan få udbytte af den viden og de komponenter, vi udvikler.

Vil du gerne have adgang til et specialiseret team med forskellige it-kompetencer, der kan inddrages efter behov?

Derfor sparer I dyre udviklingstimer

Oplever I, at de it-løsninger, som I står og mangler,  ofte kræver mere funktionalitet end de standarder, der findes på markedet?

Savner I også en skræddersyet løsning, uden at det vælter budgettet? Men som er tilpasset lige netop jeres behov?

Hos os sparer I dyre udviklingstimer, da vi kan trække på vores digitale ”byggeklodser” og komponenter.  hvilket sikrer jer den rette skræddersyede løsning.

Med os som rådgiver og udvikler kommer jeres it-løsning typisk til at indeholde helt nye teknologier og softwareløsninger, som trækker på de seneste forskningsresultater, og som er testet tidligt på markedet.

Vores kunder vælger typisk at samarbejde med os:

  • Fast-track innovation:

    Trykprøv din ide i vores digitale testcenter og end op med en køreklar løsning. Du baserer dine valg på vores uvildige rådgivning og økonomiske uafhængighed.

  • Udnyt vores dybe kendskab til de nyeste teknologier:

    Brug vores digitale ”byggeklodser” og komponenter, som vi vælger i vores digitale værktøjskasse, der sikrer jer den rette skræddersyede løsning samtidig med, at I sparer dyre udviklingstimer.

Vi kan ikke sige det bedre

Sådan kom vores kunder i front med de nyeste teknologier

Sparede 2/3 af budgettet

Stenhøj leverer kvalitetsløftere og kompressorer til bilværksteder. De senere år har de kigget mod Industri 4.0. Et samarbejde med Alexandra Instituttet gav den afgørende viden om deres muligheder med IoT. De er nu rustet til at afgøre, om der er en business case for dem i at bruge IoT, og om de er klar til at implementere løsningerne.

HenrikBergJepsen

“Et samarbejde kan fjerne skepsis om IoT og de mange tanker, man har. Når man snakker nye teknologier, behøver det ikke tage en evighed. Det kan gøres helt simpelt og give forståelsen af, hvad det koster. Vi havde en tanke om et bestemt budget og brugte kun 1/3 af det.”

Henrik Berg Jepsen

-

Stenhøj

Jim-Koldborg

Det har været en kæmpe hjælp for os. Vi har fået værdifuld adgang til nørdernes frokoststue, og vi har fået inspiration og mulighed for at afprøve ideer og hurtigt finde ud af, hvad der er muligt, og hvad der virker ude på byggepladsen.”

Jim Koldborg, CIO

-

PASCHAL-Danmark

Fik værdifuldt overblik over byggeriet

PASCHAL-Danmark brugte os fra ideudvikling helt frem til implementering af en app, der har forbedret deres design- og tegneproces. Det har resulteret i mere præcise tegninger og mere korrekt materialeoptælling.

VR kunne reducere oplæringstid

Grundfos  så en 70% reduktion i træningstid og anbefaler nu andre virksomheder at prøve sig frem for at sikre den nødvendige hastighed og i første omgang glemme de helt udtømmende analyser. Et hurtigt Proof of Concept med en medarbejder, der fik oplæring med VR, gik over al forventning. Løsningen blev udviklet i regi af innovationsnetværket MADE.

Grundfos_firkant

Vi måtte indrømme, at VR kan noget! Men vi gjorde os også nogle erfaringer om, hvornår det er mest oplagt at bruge VR, nemlig når der opstår flaskehalse i produktionen, når der er fluktuerende kvalitet, når der er kritisk viden, man skal have med, når der er mange brugere og meget komplekse operationer”

Marcus Haure, Global L&D Lead

-

Grundfos

tractrac_icon_w_text2

“Vi har opnået en signifikant forbedring af positioneringen og dermed formidlingen af orienteringsløb i bymiljøer. Med den nye tjeneste er det lykkedes os at slå døren ind til vigtige referencekunder. Det skyldes ikke mindst samarbejdet med Alexandra Instituttet, som har bidraget med viden og teknologi, som vi ellers ikke ville have haft adgang til.”

Chris Terkelsen, Medstifter

-

TracTrac

Slog døren ind til vigtige referencekunder

TracTrac har specialiseret sig i at levere tracking sportsgrene, hvor det er svært for tilskueren at følge med, fordi deltagerne bevæger sig over store områder uden for tilskuerens synsvidde. De har fået udviklet en ny teknologi, som kan revolutionere livetrackingen af sportsbegivenheder i bymiljøer.

Fik en fremtidssikret løsning

Aguardio har udviklet en sensor, der registrerer vores bademønstre. Ideen er at ‘nudge’ os til at tage kortere bade og dermed sænke vores vandforbrug f.eks. under badning. Aguardio fik hjælp til at opsamle data og købte vores viden om IoT, kunstig intelligens, maskinlæring og brugeradfærd.

thomas-munch-laursen

“Vi er ikke fageksperter på de her teknologier, men Alexandra Instituttets specialister har hurtigt sat os ind i fordele og ulemper ved de forskellige valg baseret på, hvor vi vil hen. Vi har derfor fået en fremtidssikret løsning, der taler ind mod den her 5G verden, og det er vi super glade for”.

Thomas Munch-Laursen, CEO og co-founder

-

Aguardio

Udnyt vores dybe kendskab til de nyeste teknologier

Digitale byggeklodser

Et it-projekt gør typisk brug af disse fire niveauer:

Infrastruktur

Udnyt IoT, cloud og edge

INTERAKTIONSDESIGN

Udnyt digitale tvillinger, kunstig intelligens, interaktion med augmented reality, mobile devices og apps

Dataplatforme

Find den bedste måde at håndtere og interagere med data

Visualisering

Forstå de data, I ser, og brug dem til beslutningsstøtte

kontakt

Er du i tvivl om hvordan du kommer videre?
Start her!

Allan Hansen og hans team af specialister står altid klar til at vende lige netop din virksomheds muligheder.

Beskriv din aktuelle udfordring i forhold til teknologiudvikling eller stil Allan et spørgsmål – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Allan Hansen

Head of Digital Experience and Solutions Lab

allan.hansen@alexandra.dk
+45 40 19 45 38

Bliv inspireret af vores andre kunder

Du kan altid tage kontakt

I tvivl om hvordan du kommer videre, og hvem du skal kontakte? Skriv til os her. Vi vender tilbage inden for 24 timer.

Formular indsendt!

Formularen er indsendt!