The Alexandra Institute // Ydelser // Udvidelser og plugins til 3D-design og spil

Udvidelser og plugins til 3D-design og spil

Ikon for ekspertisen visualisering og simulering

Ydelse

Udvidelser og plugins til 3D-design og spil
Der findes mange gode 3D-softwareprodukter til design, arkitektur, film og computerspil - og vi kan hjælpe dig med at bryde grænserne for, hvor godt disse softwareprodukter passer til jeres arbejde eller produkter. Standardfunktionaliteten kan udvides og tilpasses med forskningsbaserede teknikker.

Et lille plugin kan give stor værdi og effekt

Unity, Autodesk Maya, Solidworks, Revit, Unreal Engine og 3DS Max kan alle udvides med ny skræddersyet funktionalitet i form af plugins, der løser præcis din udfordring, og som samtidig bygger på de softwarepakker, du kender.

Der findes en 3D-softwarepakke målrettet næsten enhver industri eller anvendelse, og hvis du ikke kan finde den, kan vi identificere den for dig. Men hvad gør man, når man over flere år har tilpasset sin virksomheds produktion af design, billeder, film, manualer, interaktive oplevelser eller spil til en bestemt leverandør - og opdager, at softwarepakken ikke 100% passer til det, man gerne vil. Det kan være uforholdsmæssigt dyrt at skifte hele sin pipeline ud - og med en risiko for at andre leverandører har andre svagheder. Vi kan tilbyde tilpasning og udvidelse af 3D-softwarepakker til lige netop dine behov inden for fx følgende områder:

  • Automatisering af opbygning af geometri og objekter
  • Automatisk datakonvertering og datafusion
  • Kvalitetsforbedring i visualiseringskomponenter (se Ydelse 2 og 3) med højkvalitets materialer, skygger, volumen eller lignende
  • Simuleringskomponenter til målrettet specifikke fænomener (se Ydelse 4)
Eksempler på vores ydelser inden for Udvidelser og plugins til 3D-design og spil:
Vi kan for eksempel hjælpe dig med:
Tag en snak med os, hvis du mangler rådgivning inden for computergrafik, simulation og vision.
Kontakt
IT-byen Katrinebjerg

Åbogade 34

8200 Aarhus N
+45 70 27 70 12
.