The Alexandra Institute // Ydelser // Servicetransformation

Servicetransformation

Ikon for ekspertisen forretningsudvikling og evaluering

Ydelse

Servicetransformation
Kan din virksomhed transformere produkter til oplevet og kapitaliserbar værdi gennem serviceudvikling? Vi udfordrer din virksomheds serviceniveau og giver dig værktøjer til at transformere dine produkter og ydelser til værdi for kunden.

Få hjælp til din servicetransformation med Service Level Matrix

Et stigende antal virksomheder erkender vigtigheden af at udvikle serviceydelser som en del af virksomhedens grundydelse. Det kan enten være som selvstændige ydelser eller som supplement til deres eksisterende produkter.

En succesfuld servicetransformation kræver tæt dialog ud i markedet og med kunderne. Det kræver samtidig både vilje og evne til at se indad og tilpasse organisationen.

Vi guider din servicetransformation på rette vej med Service Level Matrix, som er en model, der hjælper med at identificere, hvilket niveau din virksomheds serviceydelser befinder sig på og angiver værktøjer til at løfte niveauet.

Med os kan du få sat ord og handling på servicebegrebet, og vi rådgiver om, hvordan du kan transformere din virksomhed ind i en fremtid af services.

Tag et kig i Servicetransformation – en guide til servicetransformationsprocesser udviklet i regi af innovationsnetværk Service Platform. Bogen beskriver en lang række metoder og værktøjer til at arbejde med udvikling af services – bl.a. kunderejsen og personas. Kontakt os, hvis du ønsker at få tilsendt et trykt eksemplar af bogen – den er GRATIS.

Sådan kommer du i gang med at udvikle din virksomhed gennem serviceydelser.
Kontakt
Strategic Designer
People, Technology and Business Lab
+ 45 25 17 71 15
Se profil
.