The Alexandra Institute // Ydelser // Omstilling med big data

Omstilling med big data

Ikon for ekspertisen forretningsudvikling og evaluering

Ydelse

Omstilling med big data
Hvilken betydning kan big data og datadrevet forretningsudvikling få for jeres virksomhed, og hvor skal I konkret sætte ind for at komme i gang med udviklingen?

Find vej i dataindsatsen

Data er en ressource, og sætter man data på den strategiske dagsorden, er der værdi at hente. Vi hjælper virksomheder med at få andel i værdipotentialet i big data. I får rådgivning med afsæt i viden om mennesker, teknologi og forretning. Med os kan i gå struktureret til værks, identificere indsatsområder og få en plan med nødvendige handlinger.

Vi arbejder typisk udfra denne model, og det er muligt at hoppe ind efter behov.

  

Screening

Før I kaster jer ud i større investeringer, er det vigtigt, at I får dannet jer et klart billede af jeres nuværende situation. Virksomheder befinder sig på forskellige modenhedstrin i forhold til brug og udnyttelse af data, og det er vigtigt at tage afsæt der hvor netop din virksomhed er. Gør I ikke det, risikerer I, at overinvestere eller investere forkert.

Vi hjælper jer med at finde det udgangspunkt, som er rigtigt for jer og jeres virksomhed ved at indplacere jer i vores big data modenhedsmodel.

Fokusering

Hvilke metoder skal I benytte, og hvilke værktøjer skal i prøve af? Det er helt afgørende, at kulturen i organisationen lægger op til at arbejde med data. Der skal være en tillid til, at analyserne giver et retvisende billede. Medarbejderne skal stole på analyserne, og nogen skal interessere sig for, hvad det er, man kan lære af data.

Planlægning og implementering

Hvordan kommer I videre med planen? Vi laver en roadmap over de tiltag, I skal i gang med, ligesom vi hjælper med at implementere tekniske løsninger og organisatoriske forandringer.

Læs her hvordan du kommer i gang med big data - og hvad der skal til for at få succes

Find vej i din dataindsats

Vi hjælper dig med at komme i gang med big data-indsatsen.
Kontakt
Manager – Digital Business
People, Technology and Business Lab
+ 45 40 35 40 66
Profilbillede af Rasmus Bækby Se profil
.