The Alexandra Institute // Ydelser // Kryptering af data

Kryptering af data

Ikon for ekspertisen sikkerhed og privacy

Ydelse

Kryptering af data
Kryptering giver meget stærke sikkerhedsgarantier, hvis det bruges korrekt. Brug os, når du har brug for stærke eksperter inden for kryptering. Flere af vores specialister har en ph.d. i kryptologi eller matematik.

Der er ofte brug for kryptologi for at få løsninger sikret på et fornuftigt niveau

Vi arbejder både med standardkryptografi og deltager i forskningsprojekter inden for helt nye måder at kryptere data på. Med kryptering kan man få værdi ud af data, mens det er krypteret, og samtidig opnå et meget højt sikkerhedsniveau.

Brug os, når du har brug for sparring inden for brug af kryptering, vil have hjælp til at implementere krypteringsalgoritmer, eller vil have undersøgt, om din egen brug af kryptering er korrekt.

Kryptering giver meget stærke sikkerhedsgarantier og er fundamentet for meget af sikkerheden på internettet, som vi kender det i dag. For at disse sikkerhedsgarantier kan blive opfyldt, kræver det dog, at det er de rigtige krypteringsteknikker, man anvender.

Men moderne kryptologi er mere end det. 

Kryptologi drejer sig ikke længere kun om kryptering og dekryptering af data, men også om mere avancerede kryptografiske værktøjer, som efterhånden er klar til markedet. Det gælder både privatlivs­­beskyttende tiltag, som er blevet relevante i forbindelse med den kommende EU forordning, men også tiltag som kan sikre virksomheders forretnings­­kritiske data, samtidig med at man kan bruge data, hvilket er vigtigt i big data sammenhænge.

Big data er en af de helt store trends i øjeblikket. Meget af det data, der er rigtig interessant, er dog samtidig meget følsomt. Det kan være forretningskritiske data, personfølsomt data eller andet data, der er underlagt høje sikkerhedskrav. Vi arbejder med at udvikle nye værktøjer til at håndtere dette.

Eksempler er værktøjer, som kan give bruger­­autentifikation uden identifikation, avanceret anonymisering af data, beregninger på krypterede data, sikre databaseopslag og mange andre.

 

Få rådgivning om kryptologi

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan bruge kryptografiteknologier, eller hvilken teknologi du har brug for, så kan vi rådgive dig. Det gælder både standardiserede kryptografiprotokoller og helt nye teknologier baseret på den nyeste forskning.

Få et review

Kryptologi giver meget store sikkerhedsgarantier, hvis det bruges korrekt. Kryptologi er samtidig meget kompliceret, og det kan være svært at vælge den korrekte algoritme og at bruge den korrekt. Vi kan foretage reviews af sikkerheden i jeres produkt – både af arkitekturen, jeres sikkerhedsmæssige valg, implementeringen og brugen af kryptologi.

Gør brug af forretningsfølsomt og personfølsomt data

Vi kan anonymisere data, så hemmeligt data kan bruges men samtidig være beskyttet. Vi bruger anonymiseringsmetoder, der baserer sig på kryptologi, hvor man sikrer, at anonymiserede data ikke kan deanonymiseres tilbage til de originale data.

Med Secure Multiparty Computation kan vi lave beregninger og benchmarking, mens data er krypterede, hvilket giver helt nye muligheder for brug af data på en meget sikker måde. Det er relevant, hvis du ønsker at dele data eller udnytte mulighederne i at være en datadrevet forretning.

Med Secure Multiparty Computation kan vi lave beregninger, mens data er krypterede. Det giver helt nye muligheder for at bruge data på en meget sikker måde.
Kontakt
Head of Security Lab, PhD
Security Lab
+45 24 26 99 11
Profilbillede af Gert Læssøe Mikkelsen Se profil
.