The Alexandra Institute // Ydelser // Konceptudvikling

Konceptudvikling

Ydelse

Konceptudvikling
Har du en ide om et formidlingsprojekt der gør brug af mobil teknologi og ide til, hvad du vil have men kender ikke teknologierne. Er du usikker på, hvad der teknologisk kan lade sig gøre, om det er for indviklet eller for dyrt?

Vi har erfaring med at udvikle mobile koncepter

Vi er med til at skabe konsensus om, hvad i vil have og arbejder efter, at både jeres målgruppe og jeres eget team er tilfredse med konceptet.

Vores eksperter dækker fra konceptudvikling til design og implementation af løsningen. Det sikrer at dit koncept er baseret på de nyeste teknologier både med hensyn til interaktion og tekniske platforme.

Det afgørende for os er ikke, hvilken løsning du ender op med – men at det er den rette løsning for dig og din målgruppe.
 

Aabenraa Kommune endte med et andet koncept end det, de havde forestillet sig:

Samarbejdet har givet os mulighed for at udnytte Alexandra Instituttets store viden inden for området. De har hele tiden været på forkant med mulighederne og er kommet med smarte opdaterede løsninger. Udviklerne fra Alexandra Instituttet har set løsninger på problemer, som kommunen ikke vidste, var der. De har formået at lave noget med den nyeste teknologi, hvor det ikke bare er den nyeste teknologi for teknologiens skyld, men teknologiske løsninger som giver mening i forhold til det relevante projekt.

Søren Schmidt Josefsen, specialkonsulent for Sundhed & Forebyggelse i Aabenraa Kommune.

Det får du:

  • Testet din ide
  • Design af koncept
  • Rådgivning om teknologiske muligheder og begrænsninger
  • Adgang til en række relevante ekspertiser in-house
Vi skræddersyr professionelle løsninger, som passer til din målgruppe og sikrer, at du vælger den rette teknologiske løsning!
Kontakt
Head of Interactive Spaces Lab
Interactive Spaces Lab
+45 40 19 45 38
Se profil
.