The Alexandra Institute // Om os // Medarbejdere // Martin Møller

Martin Møller

Chief Scientific Officer / Management og direktion

Martin Møller

Som CSO har Martin det overordnede ansvar og skal sætte den strategiske retning for Alexandra Instituttets forsknings- og innovationsindsats. Digitalisering er den største driver for vækst og velfærd i det danske samfund og især for den grønne omstilling, hvor instituttet har et stærkt strategisk fokus.

Martin brænder for anvendelsesorienteret forskning og innovation og motiveres ved at opbygge og skabe nyt i tæt samarbejde med dygtige kolleger, kompetente medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. Dette er den røde tråd igennem Martins forskellige jobs fra software forskningschef hos TERMA, stifter og direktør af it-virksomheden IT+, administrerende direktør for TietoEnator Financial Solutions samt vicedirektør og CSO i Alexandra Instituttet. Han har samtidig stor erfaring inden for ledelse, kontrakt, økonomi, HR og organisation og et stort netværk og relationer til virksomheder og iværksættere.

Martin har en ph.d. i computer science og er én af pionererne inden for det, som i dag betegnes deep learning og har lavet banebrydende forskning inden for udvikling af maskinlæringsalgoritmer til neurale netværk og deep learning.

Martin har desuden været ekstern lektor på Aarhus Universitet og har herigennem erfaring med undervisning og vejledning af studerende.

Primære arbejdsopgaver og faglig interesse:

Main tasks and expertise

Forskningsbaseret innovation / Ledelse / Organisationsudvikling / Strategiudvikling / Strategiimplementering / Styrings- og forretningsprocesser / Forretningsudvikling / Salg / Matchmaking / Strategiske partnerskaber / Maskinlæring / Neurale netværk / Optimering / Anvendt matematik
Profilbillede af Martin Møller
Chief Scientific Officer
Management
+45 22 15 77 99
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Nygaard bygningen, 3. etage lokale 379
-
It-supporter
Intern it
+45 93 52 17 90
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 2. etage lokale 231
Profilbillede af Cédric Giffart
Senior Software Engineer
Intern it
+45 27 63 89 98
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 2. etage lokale 237
Student Worker
Intern it
+45 93 52 21 66
Njalsgade 76, 2300 København S
Profilbillede af Peter Andersen
Senior Software Innovation Specialist
Head of IT
Intern it
+45 23 38 24 79
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 2. etage lokale 237
.