The Alexandra Institute // Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er eksklusiv moms.

Betaling

Betalingen foregår igennem Stripe, som accepterer Visakort (internationalt), Mastercard eller Maestro. Alle priser er i danske kroner (DKK).

 Visa Visa Electron Mastercard  Mæstro

Al kommunikation af kreditkortoplysninger foregår krypteret, og der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Vi gemmer ikke kortoplysningerne. Stripes gebyr kan findes her https://stripe.com/en-dk/pricing

Betalingen for det/de bestilte arrangement(er) bliver trukket fra dit pengeinstitut på dagen, hvor arrangementet afholdes, hvis dit kreditkort er godkendt. Du får en bekræftelse pr. e-mail både for din tilmelding til arrangementet samt en kvittering for din betaling. Kvitteringen bliver sendt umiddelbart efter transaktionen.

Husk derfor at kontrollere, at korrekt e-mailadresse er opgivet til modtagelse af kvittering! 

Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af arrangementer mv. ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Se mere her www.forbrug.dk.

Reklamation

Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet, skal rettes direkte til alexandra@alexandra.dk

Aflysning af arrangementer

Aflysning dækker kun over arrangementer, som slet ikke gennemføres. Ved aflysning refunderes hele billettens pris ved henvendelse til alexandra@alexandra.dk.

Sikkerhed

Vi bruger en betalingsservice, som opfylder alle krav om sikkerhed, kryptering og kontrol. Vi er således på intet tidspunkt i besiddelse af dine kreditkortinformationer, idet selve transaktionen håndteres af en betalingsservice. Alle kortoplysninger overføres krypteret mellem din browser, betalingsservice efter SSL-standarden, hvilket bekræftes ved, at der er en "hængelås" i din browser.

Kundeservice

Alexandra Instituttet A/S (www.alexandra.dk), Åbogade 34,
 8200 Aarhus N.

E-mail: alexandra@alexandra.dk, CVR-nr. 24 21 33 66.

Kontakt os
Alexandra Instituttet A/S
IT-byen Katrinebjerg
Åbogade 34
8200 Aarhus N
+45 70 27 70 12