Alexandra Instituttet A/S // Ekspertiser // Visualisering og simulering

Visualisering og simulering

Ikon for ekspertisen visualisering og simulering

Ekspertise

Visualisering og simulering
Vi hjælper vores samarbejdspartnere med spektakulære integrationer af it i fysiske omgivelser med brug af den nyeste teknologi og på et højt æstetisk niveau, ligesom vi kan levere avancerede computergrafikløsninger. Præcis som i virkeligheden - bare digitalt.

Avanceret computergrafik giver helt nye muligheder

Visualisering og billedanalyse har en lang række anvendelser inden for bl.a. undervisning, konstruktion, medicin, kultur, kommunikation, oplevelse og computerspil.

Vores ydelser inden for visualisering og simulering:

Vores softwareforståelse inden for computergrafik udvikler sig i takt med den nyeste it-forskning, så vores softwareløsninger går forud for det, der findes på markedet. Vi er ikke begrænset af eksisterende rammeværktøjer, men udvikler vores egne, hvilket giver mere innovative produkter og værdi for vores kunder.

Computer vision
Automatisk genkendelse af mønstre i billeder har anvendelser inden for en lang række områder som kvalitetskontrol af produkter, herunder fødevarer. Det har ligeledes stor anvendelse inden for medicinsk diagnosticering. Ved avanceret interaktion baseret på kamera tracking, genkendelse af specielle objekter, tags, OCR mv. er billedanalyse, segmentering og registrering også en central teknologi.

Realtidsrendering
Vi kan levere ekspertbistand til de fleste kommercielle platforme for computergrafik, herunder Cuda, OpenCL og GPGPU. Dette omfatter også optimering af OpenGL, DirectX og Unity3D-software. Vi har også kompetencer i OpenGL, WebGL og Shader programmering

Billedsyntese
Vores kompetencer omfatter state-of-the-art teknikker i computergrafik og visualisering som fx volumenrendering, software til interaktiv fotorealistisk 3D, markerless tracking, fysisk simulering af fluids, fysisk simulering af bløde legemer, visualisering af store datamængder, molekylevisualisering og volumenvisualisering. Vi er specialister i software til fotorealistisk visualisering til både interaktiv brug - og i situationer hvor der er mere tid til at lave en endnu mere korrekt gengivelse af de virkelige visuelle fænomener.

Fysisk simulering
Vi har udviklet en række løsninger inden for medicinsk simulering beregnet til visualisering og træning af kirurger. Dette omfatter ørekirurgi, hjertekirurgi og et atlas for kroppen. Specielt vores øresimulator anvendes af kirurger verden over.

Vi kan tilbyde assistance inden for alle dele i processen fra behandling af den rå billeddata, gennem segmentering og generering af 3D-geometri til visualisering og eventuel simulering af interaktion med forskellige vævstyper. I alle dele af denne proces kan vi yderligere bistå med reduktion af beregningstider gennem vores store erfaring med GPU-accelerering. Vi arbejder med medicinske 3D-datasæt - både data fra forskellige MR- og CT-modaliteter og billeder fra cryosektion.

Visualisering af data
Matthias Nielsen, vores Software Developer and Visual Analytics Expert, præsenterer i denne video, hvordan man kan levere interaktive visualiseringer af store datamængder i web-browsere.

Cases / Visualisering og simulering

Nedenfor kan du se udvalgte cases, som vi har løst inden for Visualisering og simulering
Case
Elementacular
Nemt at lave skyer i realtid
Vi har udviklet plug-in'et Elementacular, som gør det nemt og hurtigt at formgive og rendere blandt andet skyer i realtid i 3D-programmet Autodesk Ma (...)
Case
Digital produktion af billeder og animation
Ressourceeffektiv og hurtig produktionsproce (...)
Vi arbejder med at optimere de kreative virksomheders arbejdsprocesser ved at udvikle nye organiseringsformer og ny software. (...)
Artikel
16-03-2015
Fra selvkørende biler til superhurtige skyer
Den internationale GPU Tech-konference løber af stablen i Silicon Valley d. 17.-20. (...)
Case
Danmarks højdekort til produktion af animation
Vi har hjulpet med at gøre data fra Danmarks (...)
Visualiseringen af højdemodellen åbnede op for en viden, som kan skabe værdi og nye forretningsmuligheder hos private og offentlige virksomheder. (...)
Case
Hurtig adgang til realistiske skygger
InnoBooster-samarbejde bragte spiludviklere (...)
InnoBooster-samarbejde med Alexandra Instituttet bragte spilfirmaet Playdead på forkant med spilindustrien og gjorde dem i stand til at lave special (...)
Case
OculusGaze
Eye tracking nu også i 3D
For vores kunde Artlinco har Alexandra Instituttet givet 3D-brillerne Oculus Rift en udvidelse, så det nu også er muligt at spore brugerens øjenbev (...)
Case
Albatross
Golfbaner i interaktiv 3D-grafik  
Vi har hjulpet Ingenium Golf med at løfte grafikken på deres digitale baneguides. (...)
Case
Brainreader
Hurtigere produkt gav konkurrencefordel
Neuroreader er en patenteret metode, som forsøger at løse en af de store diagnostiske problemstillinger i den vestlige verden, nemlig en sikker, sim (...)

Tag en snak med os, hvis du mangler rådgivning inden for computergrafik og visualisering.

Kontakt
Head of Visual Computing Lab, PhD
+45 21 66 53 65
Profilbillede af Jesper Mosegaard Se profil
.