Signflow

Case

Signflow

Faktura scanning

Vi har hjulpet med at opnå gode teknologivalg og opbygning af arkitekturen i Logivas app-baserede faktureringsløsning

Hvordan træffer man de rigtige teknologivalg, og hvordan opbygger man den rigtige it-arkitektur? Den udfordring stod it-virksomheden Logiva over for, da de i 2014 gik i gang med at udvikle en ren webbaseret udgave af deres digitale faktureringsløsning, der hedder SignFlow.

SignFlow er et stykke software til virksomheder, der kan scanne papirkvitteringer og fortolke dataene derpå. Det betyder, at man slipper for at indtaste oplysninger fra fakturaen. PDF-fakturaer og elektroniske fakturaer registreres automatisk, og virksomheder behøver således ikke arkivere papirkvitteringerne.

Løsningen er applikation, der er et teknisk skridt for deres kunder, fordi det betyder, at kunderne nu også kan godkende deres fakturaer på en tablet eller en smartphone. Det er en fleksibel løsning, der betyder, at man får et lynhurtigt overblik over om der er nogen fakturaer, der skal godkendes, og samtidig behøver de ikke at finde deres laptop frem, når de fx er til møde ude i byen.

Med samarbejdet med Alexandra Instituttet har Logiva opnået gode teknologivalg og fået lavet et “Proof of Concept, så det reelt indgår i deres fremtidige SignFlow platform, forklarer han. Samtidig har de fået verificeret, at SignFlow fornuftigt kan afvikles i en browser samt på tablets og smartphones.

Logiva blev via et videnkupon-samarbejde klædt på til at bruge nye teknologier.

Vi kan også hjælpe dig!

Kontakt
Senior Software Innovation Specialist
Intern it
+45 23 38 24 79
Profilbillede af Peter Andersen Se profil
.