The Alexandra Institute // Cases // Ree Park Safari

Ree Park Safari

Case

Ree Park Safari

Ree Park Safari får digital og interaktiv dimension

Alexandra Instituttet har stået for at designe og udvikle en mobil guide
til Ree Park Safari på Djursland, der supplerer de trykte skilte og foldere.

Alexandra Instituttet har stået for at designe og udvikle en mobil guide til Ree Park Safari. Den mobile app giver en digital og interaktiv dimension til besøget i safariparken på Djursland og supplerer de trykte skilte og foldere.

Det har været centralt for Ree Park, at den mobile app kan hjælpe de besøgende med at planlægge et besøg i parken. App’en indeholder derfor en interaktiv kalender, der viser de daglige aktiviteter og dyrefodringer i parken. Besøgende kan udvælge bestemte aktiviteter og på den måde skabe deres eget dagsprogram for besøget. Samtidig får man besked 15 minutter før en aktivitet begynder, så man kan nå at bevæge sig hen til stedet.

Ree Park Safari logo

App’en indeholder også et skræddersyet kort over safariparken. På kortet kan man få hjælp til at navigere rundt i parken. Man kan se alle aktiviteter og sin egen placering i forhold til aktiviteter og faciliteter i parken. App’en indeholder også en kort beskrivelse af verdensdele og informationer om, hvor toiletter, spisesteder, picnicsteder, grill og legepladser er placeret.

Endelig fungerer den mobile app som et alternativ til Ree Parks hjemmeside med information om åbningstider for hele sæsonen, så man med et sæson- eller årskort hurtigt kan få et overblik over, hvornår der er adgang til parken.

Ree Park Safari App er udviklet gennem en iterativ designproces mellem Ree Park og Alexandra Instituttet. Appen blev udviklet til både Android og iPhone.

Designet er tilpasset det øvrige formidlingsmateriale i parken, og der er benyttet et specialdesignet kort, som er begrænset til selve området omkring safariparken, og som stilmæssigt lægger sig op af kort og grafik i det trykte materiale, så app’en giver brugeren den bedst mulige helhedsoplevelse i forbindelse med besøg.

Vi hjalp Ree Park Safari med at udvikle og designe en digital guide, der giver gæsterne en ekstra oplevelse.
Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt
Head of Interactive Spaces Lab
Interactive Spaces Lab
+45 40 19 45 38
Se profil
.