The Alexandra Institute // Cases // Karnov Group

Karnov Group

Case

Karnov Group

Kunstig intelligens bringer de klassiske lovsamlinger ind i fremtiden

Karnov Groups kunder kan nu få større indsigt med kunstig intelligens

Karnov ønskede at give brugerne større indsigt på tværs af domme og love, så de mere intuitivt kan underbygge deres sag. Stigende kompleksitet i lovgivning og enorme dokumentmængder gør i dag brugernes arbejde med sager meget omfattende og tidskrævende. Men det kan Karnov vende til en dobbelt gevinst for dem.

Sammen med Karnov Group har Alexandra Instituttet lavet en machine learning-algoritme, der kan læse Karnov Groups materiale. Det hele sker via emneklassifikation. Maskinen lærer for eksempel, hvad der skal være i en tekst, for at den kan blive klassificeret som formueret. Det skal den bruge cirka 100.000 tekster for at lære. Karnov kigger også på mulighederne for kunstig intelligens i tekstfrembringelse. Det kan potentielt give slutbrugeren indsigt i mere nyt indhold, langt hurtigere. Nyere forskning har allerede bekræftet, at dette er muligt ved at bruge ”deep learning”. Deep learning behandler data i forskellige faser og lag, og er et glimrende værktøj, der kan skrive selv.
 
Selv om casen er fra advokatbranchen, er det de samme metoder, vi bruger, når vi arbejder med kunstig intelligens i alle mulige brancher. Derfor kan vi sikkert også hjælpe dig.

 

I samarbejde med Karnov Groups digitale team har Alexandra Instituttet bygget beslutningsstøttesystemer, der med intelligente maskinlæringsalgoritmer sikrer brugerne et endnu mere overskueligt og tilpasset resultat, når de søger i Karnovs Lovsamling og Ugeskrift for Retsvæsen.

Karnov Group

Karnov Group leverer viden til advokater, jurister og revisorer. De mest kendte produkter er Karnovs Lovsamling og Ugeskrift for Retsvæsen, der indgår i mere end 10.000 onlinebrugeres arbejdsdag.

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere, om hvordan du som virksomhed kan få gavn af kunstig intelligens

Kontakt
Director Cph
Data Science and Engineering Lab Management og direktion
+45 41 15 12 48
Se profil
.