The Alexandra Institute // Cases // Innovationsagenterne tilbyder innovationstjek

Innovationsagenterne tilbyder innovationstjek

Case

Innovationsagenterne tilbyder innovationstjek

Bliv klædt på til vækst!

Få besøg af en af vores innovationsagenter, der identificerer mulige innovations- og udviklingsindsatser i din virksomhed.

Gennem Innovationsagentordningen tilbyder Alexandra Instituttet danske SMV'er et innovationstjek. Ordningen hører under Styrelsen for Forskning og Innovation og er pr. 1/7 2010 blevet national. Det betyder, at alle landets SMV'er nu har mulighed for at få gennemført et innovationstjek.

Alexandra Instituttet er sammen med de 8 andre Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter (GTS) operatør på ordningen med innovationsagenter, der gennemfører innovationstjek.

Innovationsstjekket tager udgangspunkt i specifikke behov og realiteter i virksomhederne og har til formål at skabe værdi og vækst gennem innovation. 

Gennem et innovationstjek i virksomheden identificerer innovationsagenten mulige innovations- og udviklingsindsater. Indsatserne kan f.eks. være relateret til teknologier, produkt- og serviceudvikling, arbejdsprocesser og forretningsstrategier. Det væsentligste er, at indsatserne passer til virksomhedens behov, ambitioner og ønsker.

Herefter kan agenterne hjælpe virksomheden i de indledende faser af et evt. udviklingsprojekt, f.eks. med at skabe kontakt til relevante samarbejdspartnere, og orientere om nationale og internationale ordninger, der kan støtte op om det konkrete innovationsforløb i virksomheden.

Et innovationstjek handler om at skabe værdi for virksomheden. Det er derfor ambitionen, at et innovationstjek fører til konkrete teknologiske udviklingsprojekter og -samarbejder i virksomheden.

Er din virksomhed innovationsparat og klar til vækst?

Kontakt os og få adgang til den nyeste viden.
 

Kontakt
Head of People, Technology and Business Lab
People, Technology and Business Lab
+45 51 18 11 82
Profilbillede af Rikke Lillelund Wetterstrøm Se profil
.