The Alexandra Institute // Aktuelt // Nyheder // Nyheder 2019 // Vi hjælper danske virksomheder med at skabe forretning med verdensmålene

Vi hjælper danske virksomheder med at skabe forretning med verdensmålene

Artikel

15-08-2019

Vi hjælper danske virksomheder med at skabe forretning med verdensmålene

Skal vi give din virksomhed et forspring?

Vi kan hjælpe din virksomhed med at  komme i gang med at arbejde strategisk med FNs Verdensmål. Bæredygtighed er nemlig en god forretning.

Vores Principal Green Urban Designer, Trine Plambech, star klar til at anskueliggøre mulighederne.

Du kan starte med et inspirationsoplæg, hvor vi giver dig et overblik over udfordringerne, og hvordan din virksomhed kan være med til at løse dem.

Vi kan også afholde en workshop i din virksomhed, hvor vi går et spadestik dybere og kommer ind på, hvordan teknologi kan bruges som løftestang til at nå verdensmålene. Du vil få konkrete eksempler på, hvordan man kan arbejde bevidst med adfærd og organisationsudvikling, og vi kommer med praktiske eksempler og gode råd.

De har allerede fået inspiration af os

I september afholder Trine Plambech oplæg og workshop på et netværksarrangement for De Forenede Dampvaskerier (DFD) og deres kunder. Kontakt Trine Plambech, og hør om mulighederne. Flere virksomheder har allerede hentet ny inspiration:

·         Gate21

·         AROS Business Academy

·         Erhvervshus Hovedstaden

·         Dansk Energi

·         IT-Universitetet

·         IT-Branchen

·         Horesta

·         Københavns kommune

·         BC Hospitality Group A/S

·         Responsible Business Events

·         Positive Impact

·         Energiforum Danmark

·         Naturmødet

FNs Verdensmål

FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling sætter yderligere fokus på, at det er nødvendigt at udvikle nye innovative løsninger, der kan bidrage til at omstille vores samfund i en stadigt mere bæredygtig retning.

Samtidig kan Verdensmålene være med til at skabe nye markeder og muligheder for virksomheder – især SMVer. Det særlige ved FNs Verdensmål er, at de tager udgangspunkt i en bred forståelse af bæredygtighed, der inkluderer både miljømæssige, sociale og økonomiske forhold.

Det giver virksomheder mulighed for at udvikle nye forretningsområder baseret på it og digitale løsninger, som er en uundværlig driver for intelligent og bæredygtig udvikling.

Profilbillede af Trine Plambech
Manager – Intelligent Sustainability
Principal Green Urban Designer
+45 30 23 66 22
Njalsgade 76, 2300 København S
.