Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Nyheder // Nyheder 2019 // Kom til TEKNOLOGIMORGENER i Aarhus og København

Kom til TEKNOLOGIMORGENER i Aarhus og København

Artikel

12-04-2019

Kom til TEKNOLOGIMORGENER i Aarhus og København

Sæt 1,5 time af til TEKNOLOGIMORGEN, hvor vi inviterer dig til videndeling, diskussion og samarbejde om de nyeste teknologier.

Over de næste to år skal vi være med til at skabe noget af den teknologi, som danske virksomheder skal stå ovenpå. Derfor inviterer vi i samarbejde med innovationsnetværket InfinIT til en serie af TEKNOLOGIMORGENER i Aarhus og København. Vi byder op til videndeling, samarbejde og god gedigen diskussion af de teknologiske udfordringer og behov, der findes derude.

Vi giver kaffe, bagværk og viden om de nyeste teknologier til gengæld for holdninger til, spørgsmål om eller blot nysgerrighed på, hvad fremtiden bringer.

Vi afholder TEKNOLOGIMORGENER på nedenstående datoer. Der kommer flere til, så følg med her på siden.

Tilmelding foregår via InfinIT – og det er gratis at deltage.

Den sorte boks’ død: Explainable AI som forretningskritisk forudsætning

Kunstig intelligens er nok teknologien med størst potentiale for at skabe ændringer i vores liv. Og netop derfor er det vigtigt, at vi kender til teknologiens mekanismer og forstår, hvad den gør. For mens det er fantastisk, at en maskine kan diagnosticere kræft lige så præcist som et specialuddannet menneske kan, har vi stadig behov for at vide, hvordan den kom frem til konklusionen, før vi handler ud fra informationen. Ved dette morgenmøde vil vi kredse om Explainable AI fra såvel et teoretisk som et praktisk perspektiv.

Læs mere og tilmeld dig 3. maj i Aarhus

Læs mere og tilmeld dig 12. juni i København


IoT, sikkerhed og det digitale økosystem

I det sekund et produkt kobles på nettet, åbnes der for muligheder for nye services, nye samarbejder og nye markeder. Men produktet udsættes også for helt nye trusler; trusler, som såvel enkeltstående virksomheder som virksomheder, der har forbundne produkter, skal være særligt opmærksomme på. På dette morgenmøde vil vi berøre det nye digitale landskab for forbundne produkter - IoT - og ruste virksomheder til at skabe både forretning på dette og være på forkant med potentielle cyberangreb.

Læs mere og tilmeld dig 13. maj i Aarhus


Anonymisering done right

"Anonymiseret data er ikke persondata". En besnærende sætning, der først og fremmest klinger af meget lidt GDPR-bøvl. Men hvordan anonymiserer vi egentlig data, så sandsynligheden for, at de igen kan henføres til specifikke personer minimeres? På dette morgenmøde vil Jonas Lindstrøm, Senior Security Architect ved Alexandra Instituttet, tage deltagerne igennem et rædselskabinet af anonymiseringer gone wrong for derefter gøre rede for en række konkrete og solide metoder til anonymisering. Jonas Lindstrøm vil åbne for en diskussion af de overvejelser, der ligger bag metoderne og sætte deltagerne ind i, hvordan man bruger dem.

Læs mere og tilmeld dig 15. maj i København

Læs mere og tilmeld dig 21. maj i Aarhus


Profilbillede af Marie Rørdam Fenger
Senior Digital Innovation Specialist
+45 30 76 07 22
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage lokale 337

Det siger deltagerne

Super godt faciliteret og gennemført, særdeles gode indlæg og fin måde at sikre en debat. Jeg kommer gerne igen.

Peter Skovmand, North Star Systems
Har deltaget i Teknologimorgen om IoT, sikkerhed og det digitale økosystem

.