Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Nyheder // Nyheder 2019 // Pris for at være IoT pioneer

Pris for at være IoT pioneer

Artikel

25-06-2019

Pris for at være IoT pioneer

Vi har vundet en IoT-pris for at være #ForanDigitalt!

Under #IoTWeek2019 overrakte Mirko Presser os IoT-forums "recognition award" for at være first movers på området og en vigtig Internet of Things-aktør og -samarbejdspartner gennem mange år.

Vi er meget stolte over prisen, da vi længe har arbejdet med Internet of Things, for at dansk erhvervsliv nemmere kan komme i gang med at drage fordel af teknologierne.

IoT Week - Aarhus har alene de sidste dage haft ca. 1600 besøgende, som både tæller forskere, politikere og virksomheder, der enten er i gang med IoT eller ønsker at komme i gang. Så vi forudser, at vi og I kommer til at arbejde endnu mere med IoT i fremtiden!
 
Senest har vi været med til at lave Nordic IoT Centre med FORCE Technology, der skal give et samlet overblik over de danske IoT-aktører, så erhvervslivet kan høste af hinandens erfaringer. Den første del af partnerkredsen er netop på plads og består af leverandører af IoT-relaterede services og universiteter med fokus på forskning inden for Internet of Things. De udstillede i vores container i OPEN EXPO området, og har allerede fået mange ideer til, hvordan de forskellige leverandører kan få glæde af hinanden og undgå, at alle skal starte forfra.

Skal du være med? Så læs mere om centeret her
 

Også vores interaktive bænk havde fået en prominent plads og står udenfor Musikhuset i Aarhus. Den er et eksempel på et IoT-produkt, der med augmented reality viser data, som den opsamler, samt hvordan den ser ud indeni.

 

 

Profilbillede af Marlene Thomsen
Marketing and Communications Manager
Kommunikation og Markedsføring
+45 27 28 48 01
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Nygaard bygningen, 3. etage lokale 305
.