Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Nyheder // Nyheder 2019 // Hvilke muligheder tilbyder smart home-markedet din virksomhed?

Hvilke muligheder tilbyder smart home-markedet din virksomhed?

Artikel

11-03-2019

Hvilke muligheder tilbyder smart home-markedet din virksomhed?

Efter et vellykket første Smart Home Living Lab-forløb inviterer vi snart virksomheder til næste runde af forløbet.

Uggerly Installation tog chancen og dykkede ned i det, de kalder gadget-markedet for smart home-produkter. De har nu udviklet en testplade for at finde deres konkurrencefordel i et stærkt voksende men også nyt marked.

Uggerly Installation er en af de virksomheder, der blev udfordret i første af en række Living Labs arrangeret af Smart Home-projektet. I hvert Living Lab-forløb deltager ti virksomheder, der repræsenterer forskellige brancher i det såkaldte Smart Home-økosystem. Det kan være producenter, grossister, leverandører, it-udviklere eller serviceorganisationer – alle virksomheder, der har en rolle i Smart Home-værdikæden. Det er en chance for at arbejde med virksomheder uden for den branche, man normalt bevæger sig i.

Vores tilgang var at se på de løsninger, der fandtes i dag, og på hvordan markedet har bevæget sig, og som vi derfor må begynde at tage ind i vores forretning. Vi har nu et større kendskab til forbrugermarkedet. Og vi har kendskab til det professionelle marked. Vi kender fordele og problemstillinger, så vi kan rådgive vores kunder.
- Dennis Thisted Tordrup, entreprisechef, Uggerly Installation

Du kan nu tilmelde din virksomhed til Smart Home Living Lab-forløbet. Sammen med ni andre virksomheder vil din virksomhed få mulighed for at udvikle en strategi og forretningsmodel for, hvordan I kan agere på smart home-markedet og finde jeres rolle.

 

Se, hvad Niko Home Control og Uggerly Installation fik ud af Smart Home Living Lab-forløbet:

 

Strategic Designer
+ 45 25 17 71 15
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage lokale 335
.