Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Nyheder // Nyheder 2019 // Digitalt forår i Aarhus

Digitalt forår i Aarhus

Artikel

25-03-2019

Digitalt forår i Aarhus

3 unikke events i Aarhus danner rammen for et inspirerende digitalt forår i Aarhus. Og du er inviteret med til det hele sammen med os.

Digital Innovation Festival 7-12. april

It-byen Katrinebjerg åbner dørene for forskere og virksomheder. Et spændende program med præcis det området kan levere: faglig tyngde, fordybelse og hands-on. Deltag blandt andet i vores hands-on Deep Learning workshop.


Internet Week Denmark 7.-12. maj

Den 8. maj indvies vores interaktive bænke, som samler data 3 forskellige steder i Aarhus.

Fra Internet Week kan du i Byparken ved DOKK1 og på havnefronten sætte dig på vores interaktive bænk og høre fortællinger om IoT. Bænken opsamler samtidig data, og hvis du downloader appen, kan du via augmented reality få visualiseret de data, som bænken samler ind om sine omgivelser. Appen giver dig desuden mulighed for at ændre lys og stemning.

Ud over at tilbyde et tiltrængt hvil i de hektiske digitale dage er bænken også et godt eksempel på, hvad IoT kan tilføre vores fysiske og digitale verden, og hvordan vi interagerer med de data, som vi selv er med til at skabe.

I perioden fra Internet Week og frem til den internationale IoT Week udvikles bænkens digitale tvilling, som du som deltager i IoT Week vil få præsenteret.
 

IoT Week 17.-23. juni

Vi er partner på IoT week og giver derfor bænkene ekstra liv disse dage. Vi har besluttet at lave en konkurrence mellem bænkene. Den af de tre bænke, der har samlet flest data, giver en "omgang” som tak til alle de folk, der har leveret data og hørt på IoT-historierne.

På en skærm i Byparken kan man følge data fra de 3 bænke. Du kan også møde nogle af vores AR- og IoT-specialister, der står ved – eller sidder på - vores bænk.

Profilbillede af Marlene Thomsen
Marketing and Communications Manager
Kommunikation og Markedsføring
+45 27 28 48 01
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Nygaard bygningen, 3. etage lokale 305
.