Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Nyheder // Nyheder 2018 // Tag din virksomhed med til verdens største internationale konference i kunstig intelligens

Tag din virksomhed med til verdens største internationale konference i kunstig intelligens

Artikel

16-03-2018

Tag din virksomhed med til verdens største internationale konference i kunstig intelligens

Kom med til IJCAI-ECAI-18 i Stockholm, og få en saltvandsindsprøjtning til din virksomhed samt en inspirationskilde, som på langt sigt også vil gavne bundlinjen.

Det er ikke en overdrivelse at sige, at alle der er noget ved musikken kommer. Eller rettere sagt - alle, der er noget inden for kunstig intelligens, vil drage til Stockholm den 13.-19. juli 2018 for at deltage i IJCAI-ECAI-18:

-    International Joint Conference on Artificial Intelligence
-    European Conference on Artificial Intelligence

Og din virksomhed skal også med. Ud over at du får den nyeste forskning præsenteret og en masse andre guldkorn, som vi kommer til senere i artiklen, kan du slå to fluer med et smæk. Optakten til IJCAI-ECAI-18 er nemlig spækket med hele fire andre konferencer om Autonomous Agents and Multiagent Systems, Machine Learning, Case-Based Reasoning og Combinatorial Search. Disse er i nævnt rækkefølge AAMAS, ICML, ICCBR and SoCS.

For Collektive er ICML vigtig, da vi er ved at bygge en decentraliseret machine learning platform. Vi holder i forvejen godt øje med forskningsverdenen og er blevet inspireret af forskningsartikler fra bl.a. Google til at bygge platformen. ICML vil kunne give os et indblik i, hvor feltet bevæger sig hen og dermed ny viden om, hvilke ML-modeller vi på sigt skal understøtte for at holde vores platform up to date.
- Andreas Hjortgaard CTO i Collektive, tech startup.

Derfor skal din virksomhed med

Kan du huske, dengang anbefalingssystemer til din webshop var det nye sort? At kunden efter et køb kunne få anbefalet lignede produkter, der måske kunne have interesse? I dag er det normen, og du kan ikke købe en ny webshop til din hjemmeside, uden at du får smidt et anbefalingssystem i nakken. Det er med den indstilling, at du skal tage din virksomhed med til IJCAI-ECAI-18.

Se IJCAI-ECAI-18 som en saltvandsindsprøjtning til din virksomhed
Anders Kofod-Petersen professor i kunstig intelligens og vicedirektør i Alexandra Instituttet

Du vil nemlig blive præsenteret for det næste store inden for kunstig intelligens. Alle de nye forskningsresultater der kommer til at påvirke udviklingen, vil blive lagt frem. Og derfor er konferencen et godt sted at være, hvis du ønsker at vide, hvad det nye sort inden for kunstig intelligens bliver, men med det in mente at det tager tid fra forskning til implementation. Ligesom det gjorde med anbefalingssystemet.

Hvordan har kunstig intelligens udviklet sig, og hvad betyder det for din virksomhed

Temaet til dette års konference er The evolution on the contours of AI, og under denne paraply vil der blive kigget på, hvordan kunstig intelligens opfattes af lægfolk, styrende organer, industri, medier, andre videnskabelige discipliner og af forskningsmiljøet selv, samt hvordan denne opfattelse har udviklet sig. Derudover vil der blive dykket ned i subfelterne inden for kunstig intelligens, som f.eks. robotsyn og deep learning, og der vil blive givet en kvantitativ og kvalitativ analyse af deres udvikling. Det er bl.a. subfelternes fokus, deres kvantitative betydning, deres gensidige interaktioner og deres interaktion med andre discipliner.

IJCAI-ECAI-18 giver med andre din virksomhed et bredt billede af kunstig intelligens og konferencen dækker alle felterne – både metoderne og anvendelserne. Der vil derfor være tutorials, workshops, show cases, demoer, konkurrencer, legetøj og meget mere.

Det bliver ikke bedre inden for kunstig intelligens end til sommer i Stockholm, og du finder tilmeldingssiden lige her – tilmelding åbner april 2018.

Deputy Director, Professor
Head of Data Science and Engineering Lab
Direktionen
+45 41 15 12 48
Njalsgade 76, 2300 København S

Fakta

Hvis du er ny inden for emnet er du velkommen til at downloade Alexandra Instituttets e-bog om kunstig intelligens. Det har 180 andre også gjort.


Hvis du allerede er klar til at komme i gang med big data, maskinlæring og kunstig intelligens, så kontakt Dansk Center for Anvendt Kunstig Intelligens.
AI Centeret sidder på spidskompetencerne inden for feltet og er klar til at hjælpe din virksomhed med jeres digitaliseringsrejse – allerede i dag.

.