Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Nyheder // Nyheder 2018 // Interactive Spaces CPH flytter til BLOX

Interactive Spaces CPH flytter til BLOX

Artikel

22-05-2018

Interactive Spaces CPH flytter til BLOX

Efter 2,5 år på Vesterbrogade hos det danske arkitektfirma Gehl flytter Interactive Spaces CPH nu til det nye byggeri BLOX på Bryghusgrunden og bliver en del af den nye katalysator for det byggede miljø. 

Flytningen til BLOX giver vores lab mulighed for at sidde centralt med en masse spændende aktører fra det byggede miljø. Her kan vi – sammen med ca. 160 andre virksomheder – være med til at skubbe på grænserne for, hvordan fremtidens byløsninger kan se ud og fungere, forklarer Liselott Stenfeldt, Architect MAA og Team Leader for Interactive Spaces CPH.

Tid til nye services og forretning

Den urbane udvikling verden over står over for en meget spændende tid. Over de næste 30 år vil verdens urbane udvikling mere en fordobles, og der er derfor stort behov for at se på, hvordan vi kan udvikle løsninger, som kan være med til at skabe nye muligheder og services.

Det er noget vi har arbejdet med over længere tid. Nu kan vi komme til at sidde tættere på vores gode samarbejdspartnere:

- Danske byer og virksomheder arbejder allerede på tværs af sektorer og faggrupper, og med BLOXHUB som platform skabes der endnu bedre muligheder for samarbejde i den kreative sektor. Det er vi stolte at blive en del af, og vi glæder os meget til at være med til at danne retningen, siger hun.

Vi flytter ind 1. juni og har allerede mange spændende initiativer under opsejling.

Læs også artiklen: Hvilke drømme har det byggede miljø til brug af digital teknologi i fremtiden?

 

Profilbillede af Liselott Stenfeldt
Head of Interactive Spaces Urban Studio - Architect MAA
+45 61 70 95 06
BLOX, Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K

Fakta

Følg os på instagram @interactivespaces og på vores vimeokanal

.