The Alexandra Institute // Aktuelt // Nyheder // Nyheder 2017 // Søg om midler til smart city-eksperimenter

Søg om midler til smart city-eksperimenter

Artikel

14-06-2017

Søg om midler til smart city-eksperimenter

Virksomheder, borgere og organisationer kan igen ansøge om midler til gode smart city-eksperimenter baseret på data fra byen.

EU-projektet OrganiCity arbejder med Experimentation-as-a-Service. Sidste år støttede projektet de første smart city-eksperimenter i Aarhus, London og Santander, og nu er der åbent for anden ansøgningsrunde.

Virksomheder, borgere og organisationer kan ansøge om midler til gode smart city-eksperimenter baseret på data fra byen. Det er muligt at søge op til 60.000 Euro pr. ansøgning ud af en samlet pulje på 1 million Euro. 

Du kan læse mere om ansøgningsrunden på www.organicity.eu, hvor du også kan hente ansøgningsmateriale og se nogle af de eksperimenter, der hidtil er kommet ud af projektet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkomment til at kontakte Specialist Smart Urban Designer Lasse Steenbock Vestergaard, Alexandra Instituttet.

Der er deadline for ansøgninger den 31. august 2017.

.... We’re looking forward to supporting more innovative ideas and expanding Experimentation as a Service into new cities.
Martin Brynskov, Project Coordinator, OrganiCity 

Pressemeddelelse om anden ansøgningsrunde (pdf).


Hvad er OrganiCity?

OrganiCity er et EU-finansieret projekt, der sætter mennesker i centrum for udviklingen af fremtidens byer. Projektet har modtaget 7,2 millioner EURO i støtte fra EU og samler tre førende smarte byer (Aarhus, London og Santander) og 15 konsortiepartnere med vidt forskellige kompetencer og erfaringer. Projektets vision er at skabe smarte byer, der kan tilbyde borgerne bedre services og samtidig forbruge færre ressourcer – alt sammen med hjælp fra virksomheder, organisationer og borgere. 

Læs også:

EU-projektet OrganiCity sætter borgeren i centrum for byudviklingen.


Organicity Aarhus partnerskabet

Kontakt
IT-byen Katrinebjerg

Åbogade 34

8200 Aarhus N
+45 70 27 70 12
.