Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Nyheder // Nyheder 2015 // En verdenspremiere for interaktive boldspil

En verdenspremiere for interaktive boldspil

Artikel

09-01-2015

En verdenspremiere for interaktive boldspil

Club La Santa, verdens bedste aktive ferieparadis på Lanzarote, er den valgte arena for premieren på THE|BOUNCER - verdens første interaktive boldspil og træningssystem, der bruger bolde og rebounder-rammer udviklet af Aarhus Universitet og Alexandra Instituttet.

Denne enestående tekniske innovation er designet til at underholde, motivere og støtte både professionelle som almindelige sportsudøvere på en sjov og udfordrende måde, med formålet at forbedre færdighed og reaktionstid med bold.

THE|BOUNCER består af en computerstyret rebounder-ramme, der er i stand til at spore boldens placering. Brugeren logger ind i spillet og spiller mod det computerstyrede system, og topscore-placeringer vil blive vist på skærme i Club La Santa, så gæsterne kan holde øje med andres fremskridt.

Head of Interactive Spaces Lab
Principal Mobile Systems Architect, PhD
+45 40 19 45 38
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 2. etage lokale 234

Projektet er finansieret af den danske fond KrogagerFonden og udtænkt af Aarhus Universitets Institut for Datalogi. I spidsen for projektet står Professor Kaj Grønbæk, mens boldsporings-systemet er udviklet af Alexandra Instituttet.

Vi har specialiseret os i at integrere it og viden om brugeradfærd på en måde, så oplevelsesindustri, idræts- og uddannelsesområdet kan opnå bedre resultater og mere spændende oplevelser for sine brugere. Se her hvad du kan bruge os til.

Og hvad vi allerede tilbyder branchen.

_

 

THE|BOUNCER er nu tilgængelig for reservation for hotellets gæster i Club La Santas Sport Booking.

 

For yderligere information kontakt:

Søren Starup   
email: marketing@clublasanta.dk
tlf: +45 76 50 04 02

.