Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Nyheder // Nyheder 2015 // Sådan designer du identitetsløsninger til mobile enheder

Sådan designer du identitetsløsninger til mobile enheder

Artikel

20-01-2015

Sådan designer du identitetsløsninger til mobile enheder

Alexandra Instituttet udgiver ‘Whitepaper on identity solutions for mobile devices’, der gennemgår noget af den software og hardware, der skal anvendes til udvikling af sikre og brugervenlige apps.

Mobiltelefoner har i de seneste år gennemgået en rivende udvikling. De er gået fra at være simple mobile udgaver af gammeldags fastnettelefoner til at blive moderne smartphones, der kan udvides med alverdens apps og utallige anvendelsesmuligheder.

Nogle apps er afhængige af en sikker håndtering og formidling af data og brugerens identitet. Det gælder f.eks. MobilePay, mobile netbanksløsninger, mobilbetaling i supermarkeder osv.

‘Whitepaper on identity solutions for mobile devices’ gennemgår noget af den software og hardware, der er nødvendig for, at sådanne apps kan laves sikre og brugervenlige. Det drejer sig f.eks. om krypteringsalgoritmer til beskyttelse af data og NFC-chips til sikker kommunikation med kortlæsere.

- Målgruppen er nysgerrige udviklere, der er interesserede i at lave en app, der skal håndtere data og identitet på sikker vis, forklarer Jonas Lindstrøm, Cryptography Engineer i Alexandra Instituttets Security Lab, der er forfatter på whitepaperet.
 

Download whitepaper

Klik på billedet th. for at downloade whitepaperet (pdf).

Senior Security Architect, PhD
+45 51 72 89 30
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 2. etage lokale 222
.