The Alexandra Institute // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2020 // Webinar: Sikker IoT – best practice nu og i fremtiden

Webinar: Sikker IoT – best practice nu og i fremtiden

Arrangement

19-08-2020

Webinar: Sikker IoT – best practice nu og i fremtiden

Webinar målrettet alle, der arbejder med digitalisering af produkter, og som har ansvar for produktsikkerheden.

Webinaret er en del af en temaserie med fokus på cybersikkerhed og er arrangeret af DI Digital, InfinIT og Alexandra Instituttet.

Når virksomheder begynder at digitalisere produkter, kan det være et problem, at funktionaliteten får al fokus på bekostning af sikkerheden. Det kræver nye kompetencer i virksomhederne at arbejde med IoT-sikkerhed, fordi der kan være andre faldgruber end dem, de kender fra traditionelle, analoge produkter.

Eksempelvis er det svært at rette en fejl, efter produktet er kommet ud til kunderne – især hvis konsekvensen er fysisk og ikke blot digital (en digital backup hjælper ikke en pumpe, der pumper den forkerte retning).

Du kan møde Michael Bladt Stausholm, der er Senior Security Architect hos Alexandra Instituttet og har stor viden om og erfaring med sikkerhedsscreening og risikoanalyse inden for IoT-sikkerhed.

Hans kollega Laura Lynggaard Nielsen, Senior Anthropologist, har det seneste år lavet en større undersøgelse i en række danske virksomheder og vil herfra give et indblik i, hvordan disse arbejder med IoT-sikkerhed lige nu.

Til sidst vil Per Nørgaard Christensen, Cyber Security Architect hos Prevas, fortælle om, hvordan en af landets førende IoT-produktudviklingsvirksomheder arbejder med området i praksis og give gode implementerbare råd.

Målgruppe

Målgruppen for webinaret er alle, der arbejder med digitalisering af produkter, og som har ansvar for produktsikkerheden.

Om webinarrækken

DI Digital og InfinIT udbyder en række webinarer om fremtidens cybersikkerhedsteknologier. Indholdet på webinarrækken er udviklet af Alexandra Instituttet under forsknings- og udviklingsprojektet Fremtidens Cybersikkehed, der er en anvendelsesbaseret resultatkontrakt finansieret af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte.

Temaerne for de enkelte webinarer er:
Dato:
19. august kl. 14:00 - 15:30 May, date to be confirmed
Sted:
Webinar
Pris:
Det er gratis at deltage
Arrangører:
  • DI Digital
  • InfinIT – innovationsnetværk for IT
  • Alexandra Instituttet
Profilbillede af Marie Rørdam Fenger
Senior Digital Innovation Specialist
+45 30 76 07 22
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage lokale 337
.