The Alexandra Institute // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2020 // Webinar: Kom i gang med privacy by design

Webinar: Kom i gang med privacy by design

Arrangement

26-08-2020

Webinar: Kom i gang med privacy by design

Webinar målrettet softwarearkitekter og -udviklere, projektledere, UX'ere m.m.

Webinaret er en del af en temaserie med fokus på cybersikkerhed og er arrangeret af DI Digital, InfinIT og Alexandra Instituttet.

Med GDPR er privacy by design nu blevet et eksplicit krav, og det er derfor vigtigere end nogensinde at have styr på, hvordan man implementerer det. Det kan dog ofte være svært at finde ud af præcis, hvad privacy by design egentlig betyder og indebærer, da det ofte er meget løst defineret, og det kan derfor ligeledes være svært at komme i gang med det i sin egen organisation.

Ved dette webinar vil Mads Schaarup Andersen, Senior Usable Security Expert fra Alexandra Instituttets Security Lab, klæde deltagerne på til at implementere privacy by design i egen organisation. Han vil blandt andet komme ind på privacy design strategies, privacy design pattern og privacy enhancing technologies.

Målgruppe

Virksomheder der arbejder med software – uanset virksomhedens størrelse. Webinaret vil være relevant for it-professionelle som fx softwarearkitekter, udviklere, projektledere, UX'ere m.m.

Om webinarrækken

DI Digital og InfinIT udbyder en række webinarer om fremtidens cybersikkerhedsteknologier. Indholdet på webinarrækken er udviklet af Alexandra Instituttet under forsknings- og udviklingsprojektet Fremtidens Cybersikkehed, der er en anvendelsesbaseret resultatkontrakt finansieret af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte.

Temaerne for de enkelte webinarer er:
Dato:
26. august kl. 14:00 - 15:30 May, date to be confirmed
Sted:
Webinar
Pris:
Det er gratis at deltage
Arrangører:
  • DI Digital
  • InfinIT – innovationsnetværk for IT
  • Alexandra Instituttet
Profilbillede af Marie Rørdam Fenger
Senior Digital Innovation Specialist
+45 30 76 07 22
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage lokale 337
.