The Alexandra Institute // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2020 // Gør som PASCHAL og få midler til at kick-starte dit næste nyskabende udviklingsprojekt

Gør som PASCHAL og få midler til at kick-starte dit næste nyskabende udviklingsprojekt

Arrangement

26-02-2020

Gør som PASCHAL og få midler til at kick-starte dit næste nyskabende udviklingsprojekt

Innovationsfonden går på jagt efter SMV’er og giver med Innobooster tilskud på op til 5 mio. kr. Det er nemt at ansøge, og behandlingstiden er kun ca. en måned. På dette fyraftensmøde får du at vide, hvordan du styrker midlerne og minimerer risikoen til dit næste nyskabende digitale projekt.

Tilskud fra Innovationsfonden kan være med til at mindske din virksomheds risiko ved et projekt I har på tegnebrættet. Det kan være et nyt produkt, en ny service eller en forbedring af en proces.
 
Med finansiering fra en Innobooster eller Grand Solution kan I få adgang til Alexandra Instituttets 100 specialisters knowhow inden for digitalisering.
 
Kig forbi og find ud af om en Innobooster med Alexandra Instituttet kan være en nemmere vej for dit næste udviklingsprojekt!

Program

15.30 Velkomst
15.35 PASCHAL-Danmark A/S: Eksperthjælp fik os hurtigt videre
Jim Koldborg, CIO
Et Innobooster samarbejde mellem PASCHAL-Danmark A/S og Alexandra Instituttet har gjort det muligt at flytte data fra 3D programmerne på computeren og ud på mødebordet til kundemøder og på byggepladsen, så hele arbejdsprocessen understøttes digitalt. Innoboosteren har medført en række konkurrencefordele, som Jim Koldborg CIO i Paschal fortæller om.
16.00

Innovationsfonden: Her er mulighederne med Innobooster og Grand Solution
Programrådgiver Amanda Borup Pedersen, Innovationsfonden
 
Innovationsfonden har i 2020 i alt knap 2 mia. kroner til at understøtte forskning og innovation i virksomheder og universiteter. Innobooster har heraf 300 mio. kr., der kan finansiere innovation i SMV-virksomheder og start-ups. Innovationsfonden vil fortælle om mulighederne i de to programmer, hvilke krav der stilles til ansøgningerne, hvad vi lægger vægt på, og hvad der kan søges til.

16.30

Alexandra Instituttet: Få succes med Innobooster
Anders Kofod-Petersen, Deputy Director Cph., Alexandra Instituttet, Professor, Head of Data Science and Engineering Lab
 
Med midler fra Innovationsfonden kommer I hurtigt i gang med at prøve jeres vision og idé af. Alexandra Instituttet har kompetencer inden for stort set alt om digitalisering, og I får adgang til vores 100 specialister samlet under ét tag, der har den allernyeste viden inden for digitalisering og erfaring med Innobooster. Vi hjælper med at udvikle løsningen og kan være jeres strategiske R&D samarbejdspartner både før, under og efter!

"Det har været genialt at få adgang til Alexandra Instituttets digitale kompetencer og utroligt givende at få et tæt samarbejde med GTS-specialister, der virkelig brænder for det, de gør. Vi har prøvet nogle lidt vilde ting af, og i det arbejde er specialisternes adgang til et stort bagland af fagnørder et stort plus, fordi de kan sparre med dem undervejs. Vi kan fejle hurtigt og dermed bringe os hurtigt videre i den rigtige retning.”
— Jim Koldborg, CIO i PASCHAL om Innobooster-samarbejdet med Alexandra Instituttet.

 

Dato:
26. februar kl. 15:30 - 17:00 May, date to be confirmed
Sted:
Hotel SP34, Sankt Peders Stræde 34, 1453 København K
Pris:
Det er gratis at deltage
Arrangører:

Alexandra Instituttet og Innovationsfonden

Profilbillede af Marlene Thomsen
Marketing and Communications Manager
Kommunikation og Markedsføring
+45 27 28 48 01
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Nygaard bygningen, 3. etage lokale 305

Sådan kommer du i gang

Ved du allerede nu, at en Innobooster er svaret på dit nyskabende initiativ, så kontakt os i dag.

.