Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2020 // MASTERCLASS: Machine Learning for ledere

MASTERCLASS: Machine Learning for ledere

Arrangement

12-03-2020

MASTERCLASS: Machine Learning for ledere

At kunne træffe kvalificerede beslutninger på baggrund af komplekse data er i stigende grad afgørende, og her er Machine Learning et effektivt værktøj. Men hvordan tager man hul på Machine Learning i praksis?

Som deltager i vores masterclass får du ikke blot den nyeste viden om Machine Learning men også indsigt i, hvordan du identificerer Machine Learning-potentialer i din virksomhed, og hvordan du implementerer Machine Learning, så dine potentialer bliver til udbytte.

Vi sætter fokus på Machine Learning og Artificial Intelligence med din virksomhed som omdrejningspunkt og giver dig et overblik over, hvilke krav det stiller til jeres organisation og medarbejdere at arbejde med teknologien – samt en køreplan for, hvordan I tager de næste skridt.

Gennem fem halvdags-workshops eksemplificeres kritiske faser og temaer. Vi arbejder med at finde, prioritere og planlægge det mest givtige ML/AI projekt for din virksomhed og definere milepæle og mål. Du lærer at identificere udfordringer og vurdere omfang, risici og realiserbarhed. Undervejs får du opgaver til løsning i din virksomhed og en ’toolbox’, hvor metoder og processer er beskrevet. Sidste modul er allokeret til sparring på din business case.

Forløbet leveres af Alexandra Instituttet i samarbejde med Quorum Consulting og afholdes i København d. 12. marts, 26. marts, 16. april, 30. april og 14. maj kl. 12-16.

 

 

Dato:
12. marts kl. 12:00 - 16:00 May, date to be confirmed
Sted:
TBA, København
Pris:
27.500 kr ekskl. moms
Arrangører:

Alexandra Instituttet og Quorum Consulting

Senior Business Strategist
+45 93 50 89 17
Njalsgade 76, 2300 København S
.