Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2020 // MASTERCLASS: Machine Learning for erhvervsrådgivere

MASTERCLASS: Machine Learning for erhvervsrådgivere

Arrangement

19-03-2020

MASTERCLASS: Machine Learning for erhvervsrådgivere

At kunne træffe kvalificerede beslutninger på baggrund af komplekse data er i stigende grad afgørende. Her er Machine Learning et effektivt værktøj. Men hvordan støtter du som rådgiver bedst virksomhederne i at tage hul på Machine Learning i praksis?

Som deltager i vores masterclass får du ikke blot den nyeste viden om Machine Learning men også indsigt i, hvordan man identificerer Machine Learning-potentialer i en virksomhed, og hvordan du klæder virksomhederne på til at implementere Machine Learning, så potentialer bliver til udbytte.

Vi sætter fokus på Machine Learning og Artificial Intelligence med virksomhedens forretning som omdrejningspunkt og giver dig et overblik over, hvilke krav det stiller til organisation og medarbejdere at arbejde med teknologien – samt indsigt i de vigtigste skridt i implementeringen.

Gennem fire halvdags-workshops arbejder vi med fokus på, hvordan du som rådgiver kan bistå virksomheder med at finde, prioritere og planlægge det mest givtige ML/AI projekt og definere milepæle og mål. Du lærer om de typiske udfordringer, og hvordan disse kan tilgås samt at vurdere omfang, risici og realiserbarhed. Undervejs får du opgaver og en ’toolbox’, hvor metoder og processer er beskrevet.

Forløbet leveres af Alexandra Instituttet i samarbejde med Quorum Consulting og afholdes i København d. 19. marts, 2. april, 23. april og 7. maj kl. 12-16.

 

 

Dato:
19. marts kl. 12:00 - 16:00 May, date to be confirmed
Sted:
TBA, København
Pris:
21.500 kr ekskl. moms
Arrangører:

Alexandra Instituttet og Quorum Consulting

Senior Business Strategist
+45 93 50 89 17
Njalsgade 76, 2300 København S
.