Alexandra Instituttet A/S // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2020 // Interaktionsdesign og UX – virksomhedsbesøg: CADPEOPLE

Interaktionsdesign og UX – virksomhedsbesøg: CADPEOPLE

Arrangement

27-02-2020

Interaktionsdesign og UX – virksomhedsbesøg: CADPEOPLE

Bliv klogere på, hvordan du med moderne teknologi kan skabe bedre læring til en lavere pris. Og hør om industriel AR, og hvordan det spiller ind i en industri 4.0 sammenhæng.

Du kan møde Claus Riekehr Møller, Cadpeople, som sætter fokus på konkrete adfærdsændrende træningsforløb, der har skabt dokumenteret læring hos deltagerne, og hvor virksomhederne i sidste ende har fået et bedre lærings-setup og reduceret omkostningerne i forhold til før de satte strøm til undervisningen.

Få indsigt i, hvordan du konkret kan bruge redskaber som Virtual Reality, Touchscreen og Augmented Reality i netop din hverdag. Værktøjer, der kan bruges i læringssammenhænge hos såvel den offentlige som den private sektor – samt naturligvis i den grad i undervisningsverdenen.

På dagen vil der være demonstration af flere af de læringsløsninger, der har vundet medaljer ved Learning Technologies Awards.

Du kan også møde Frank Allan Hansen fra Alexandra Instituttet, som giver dig indsigt i industriel AR, og hvordan det spiller ind i en industri 4.0 sammenhæng. Allan vil fortælle om baggrunden for teknikkerne, og hvordan det både kan understøtte instruktion og oplæring i produktion og industri, men også understøtte andre arbejdsprocesser til f.eks. konstruktion, commisioning, service og vedligehold.

Det får du ud af at deltage

  • Bliv klogere på, hvordan brugere navigerer i den nyeste teknologi
  • Find ud af, om du kan bruge AR/VR eller andre digitale værktøjer i din hverdag
  • Få et indblik i ROI ved implementering af digital læring
  • Få indsigt i Industriel AR

Du kan møde

Claus Riekehr Møller er CEO i det visuelle kommunikationsbureau Cadpeople, der har leveret digitale løsninger i snart 30 år. Claus har i mange år befundet sig i spændingsfeltet mellem digital læring, markedsføring og forretningsudvikling hos Cadpeople, hvis kunder primært er i B2B-segmentet, men som også med succes har udviklet digitale løsninger for undervisningssektoren.

Frank Allan Hansen, Head of Interactive Spaces Lab ved Alexandra Instituttet. Allan har solid teknisk erfaring med design af softwarearkitekturer og systemudvikling. Han forsker blandt andet i interaktionsdesign.

Målgruppe

Virksomheder med interesse i løsninger som VR, AR og touch teknologier inden for marketing og digital læring.
 Dato:
27. februar kl. 14:00 - 16:00 May, date to be confirmed
Sted:
Cadpeople A/S, Hjortensgade 23, 8000 Aarhus C
Pris:
Det er gratis at deltage
Arrangører:
  • InfinIT - Innovationsnetværk for IT
  • it-forum
Profilbillede af Laura Møller
Strategic Project Manager
+45 93 50 88 04
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage lokale 338
.