The Alexandra Institute // Aktuelt // Arrangementer // Arrangementer 2020 // IoT-konference: Bliv rustet til at skabe forretning med sikre digitale produkter

IoT-konference: Bliv rustet til at skabe forretning med sikre digitale produkter

Arrangement

26-08-2020

IoT-konference: Bliv rustet til at skabe forretning med sikre digitale produkter

Kom med til konference på ARoS, hvor vi vil berøre det digitale landskab for forbundne produkter og ruste virksomheder til at skabe både forretning og være på forkant med potentielle cyberangreb.

Dine digitale produkter er en del af noget større, og IoT-sikkerheden skal derfor have højeste prioritet. Når et produkt kobles på nettet, åbnes der for nye services, samarbejder og markeder. Men produktet udsættes også for helt nye trusler, som virksomheder skal være særligt opmærksomme på.

 

Der er registrering og morgenmad fra kl. 9:15.
Selve programmet varer fra kl. 10:00 – 15:00.

Bemærk venligst, at dørene lukker kl. 9:45 præcist!

Program

09:15  Ankomst, registrering og morgenbrød

10:00 – 10:10 Velkomst og rammesætning af dagen
Rikke Wetterstrøm, projektleder, CIDI-projektet (Cybersecure IoT in Danish Industry)

10:10 – 10:50 IoT og partnerskaber som løftestang for datadrevet vækst – erfaringer fra Smart Home markedet
Gunnar Kramp og Jørgen Rasmussen, Alexandra Instituttet Bliv klogere på, hvordan virksomheder nu skal tænke sig selv som del af et digitalt økosystem – og hvordan dette fordrer nye, digitale forretningsmodeller, der kan tilpasses en anderledes (og ofte mere direkte) relation til kunderne og disses data.

10:50 – 11:20 Hvordan arbejder man med IoT sikkerhed i en teknologisk og organisatorisk kontekst?
Laura Lynggaard Nielsen, Senior Anthropologist samt Gert Læssøe Mikkelsen/Simon Laursen, Alexandra Instituttet Når vi gør IoT til en del af vores forretning, er det afgørende for værdiskabelsen, at det rette niveau af sikkerhed følger med. Få gode råd til, hvilke risici I skal være opmærksomme på, og hvordan I forankrer IoT-sikkerhed som nyt fokusområde i jeres organisation.

11:20 – 11:55 Workshop

11:55 – 12:00 Opsummering
Laura Vilsbæk, facilitator

12:00 – 12:45 Frokost

12:45 – 13:15 Paneldebat med deltagelse af virksomhederne fra CIDI-forløbet
Laura Vilsbæk, facilitator
Mød nogle af deltagerne fra CIDI-forløbene til en drøftelse af erfaringer, muligheder og udfordringer med at arbejde med datadrevne produkter og services. 13:15 – 13:55 Sæt pris på din service Thomas Frandsen, Lektor, CBS Et stigende antal virksomheder er begyndt at realisere potentialet for at differentiere deres produkttilbud ved at integrere services for at levere kundetilpassede løsninger. Bliv klogere på, hvordan virksomheder arbejder med prisstrukturer for sådanne løsninger.

13:55 – 14:10 Pause

14:10 – 14:50 Hvad er ansvaret egentlig ved salg af IoT-produkter?
Peter Lind Nielsen, Senioradvokat Bech Bruun Oplæg om det kontraktuelle vedr. salg af IoT-produkter og -løsninger til både B2B- og B2C-markederne.

14:50 – 15:00 Afslutning
Rikke Wetterstrøm

Det får du med hjem

  • Viden om økosystemtankegangen og nye digitale forretningsmodeller.
  • Inspiration fra virksomheder, der allerede tilbyder IoT-produkter og -services, og hvordan de har differentieret sig i markedet.
  • Viden om, hvordan du bedst sikrer dine IoT-produkter mod cybertrusler.
  • Viden om, hvordan du forankrer IoT i virksomhedens strategi.

Målgruppe for konferencen

  • Virksomheder, som allerede arbejder med digitalisering af deres produkter og services (ved hjælp af bl.a. IoT), eller som gerne vil i gang.
  • Virksomheder, som gerne vil have hjælp til at udforske den forretningsmæssige gevinst ved digital produktsikkerhed samt blive klogere på, hvordan man kan udnytte IoT-sikkerhed som en konkurrenceparameter.
  • Virksomheder, som arbejder med it-udvikling og rådgivning inden for bl.a. embedded software samt trådløs kommunikationsteknologi og IoT, og som leverer løsninger til kunder med eget produktprogram.
Dato:
26. august kl. 09:15 - 15:00 May, date to be confirmed
Sted:
ARoS, Aros Allé 2, 8000 Aarhus C, Lokale: Sunset Lounge
Pris:
Det er gratis at deltage
Arrangører:

Konferencen er tilrettelagt af CIDI-partnerskabet i samarbejde med Industriens Fond, Servitize, Smart Home, Alexandra Instituttet og InfinIT.

Profilbillede af Rikke Lillelund Wetterstrøm
Head of People, Technology and Business Lab
+45 51 18 11 82
Åbogade 34, 8200 Aarhus N
Hopper bygningen, 3. etage lokale 333

Arrangører


.